ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    nelly
    23/07/2009

שלום רב,

אני בחורה בת 27, בריאה באופן כללי. לוקחת מזה שנתיים ציפרלקס, כדור של 10 מ"ג ליום לאחר שאובחנתי כסובלת מדיסטימיה קלה.

יש לי חשש די מבוסס שאני סובלת מזה זמן די רב בירידה בחשק המיני, ככל הנראה כתופעת לוואי של הכדורים. מה ניתן לעשות? האם האפשרות היחידה היא להחליף כדור (תהליך לא פשוט וקושי מנטאלי די גדול עבורי).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• עם כל הקושי,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/07/2009

יהיה נכון לשנות את הכדור למשפחת ה- SNRI . אין אני בקיע בפרטים שלך, אך האם אין לך ליווי פסיכלוגי לכל מה שאת עוברת?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ויש

nelly
    26/07/2009

אני כמובן משלבת טיפול פסיכולוגי לצד הכדורים אך בנושאים אלו אצטרך כמובן להתייעץ עם פסיכיאטר (אינני עוד בליווי של אותו פסיכאטר ראשוני אשר בהחלטה משותפת החלטתי להתחיל ליטול את הכדורים, בגלל שלא הייתי מרוצה כלל מהיחס האישי - דבר אשר הינו חשוב, שלא לומר קריטי בייעוץ מסוג זה).
    בטיפול עלו נושאים שונים אשר קשורים גם הם למיניות העשויים להשפיע על הירידה בחשק המיני. אפשר לומר שהקושי הגדול הוא ביכולת לבודד את הגורם הבעייתי ביותר (או גורמים). לתחושתי - לכדורים יש השפעה על הנושא.

כיצד היית ממליץ לגשת לנושא? האם גם לראות פסיכיאטר לגבי האפשרות להוריד מינון/להחליף כדור וגם אולי סקסולוג/ית? אין לי מושג היכן להתחיל. מיותר לציין שהדבר מאוד פוגע באיכות חיי.

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו