הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    דפנה
    24/07/2009

האם כיום יש בגלולות כמויות של הורמונים, שיכולות להשפיע על החשק המיני ברמה של לדכא אותו? או שיש גם גלולות עם מעט הורמונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• גלולות

רותם
    26/07/2009

יש גלולות שאין בהן הרבה הורמונים וככה גם פחות סיכוי (אם בכלל) לתופעת לוואי שכזו
    אני למשל לוקחת פמינט כבר 3 שנים ולא הרגשתי ירידה בחשק המיני בכלל, כדאי לך לדבר עם רופא נשים מה יכול להתאים לך בדרך כלל אם אין מניעה לתת אז יתנו גלולות עם מינון נמוך של הורמונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

דפנה
    31/07/2009

תודה לך. זה רק פמינט או שיש היום עוד סוגים בשוק עם מינונים נמוכים של הורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כל מיני

רותם
    03/08/2009

אני לא מכירה אבל אני השתמשתי רק בפמינט, תלכי לרופא הוא יוכל להתאים לך הכי טוב מה טוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו