טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 33, רווק ובתול. לאחרונה התחלתי קשר רציני ראשון עם בחורה, כשאני נכנס איתה למיטה אני ישר מקבל זקפה השבוע היא רצתה לרדת לי ובשניה שהיא ליקקה לי אותו גמרתי, הספקתי להזיז לה את הראש, היא לא כל כך הבינה מה קורה ואמרתי לה שגמרתי ושאני כנראה מתרגש מדי. יום למחרת זה קרה שוב. כשאני מאונן לבד עם עצמי אני מצליח לעצור את עצמי מלגמור ואני מצליח לשמור על זקפה לאורך זמן אבל עכשיו עד שהגעתי לדבר האמיתי אני מפשל (או יותר נכון הוא מפשל) - אני לא יודע מה לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניחה שאתה מתרגש מהמעמד שאינך רגיל אליו - להיות באקט מיני עם בחורה. אם כשאתה לבד הכל בסדר, אז עם הזמן שתתרגל לרעיון, ותרגיש איתה יותר בטוח אז גם הביצועים המיניים איתה ישתפרו. מניסיון-גם חבר שלי בהתחלה התרגש ואולי היה חרד לביצועים שלו, ואיבד את הזיקפה אפילו בלי לגמור. ולא התרגשתי מזה תמכתי בו וזה עב רלו לחלוטין-ולהפך- רק עומד לו כל הזמן (; יש מה להיות אופטימי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד