מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהחדירהנועה27/07/2009
אני בחורה מוסלמית, שאף פעם לא קיימתי חדירה.
אני נשואה כבר חודשיים, אבל יש לנו בעיה בקיום יחסי מין, יותר נכון לומר, שיש לי בעיה..
אחרי החתונה נסענו לפריז לירח דבש..שם שכבנו בפעם הראשונה כאשר אני הייתי עדיין בתולה, עם קיום המין הראשון ופתיחת כרום הבתולין הרגשתי כאבים חזקים ודיממתי הרבה, היו לי סחרחורות וכמעט התעלפתי..
מאז ועד עצם כתיבת שורות אלה, אני מפחד ממה שנקרא "חדירה".. ואם אני צוברת אומץ ומחליטה שהיום אני רוצה שנעשה חדירה ולא לא רוצה לפחד, אנחנו מכניסים את איבר מינו של בעלי רק 1-2 ס"מ.. ואני אומרת לו מספיק אני לא רוצה להמשיך.
גם בשלב המשחק המקדים, ומרוב פחד, אני כמעט ולא מרטיבה, כי אני כל הזמן חושב שעוד מעט אנחנו מגיעים לחדירה..
קניתי LOVE GEL שזה מרטיב את איבר מינה של האישה ואיבר מינו של הבעל ומבצעים חדירה בקלות.. אבל אני עדיין לא השתמשתי בו בגין הפחדים שיש לי..
דיברתי עם מתקשרת והיא עשתה לי מה שנקרא דימוי מודרך בטלפון, קניתי רסקיו (פרחי באך), אולם כלום לא עזר לי..
בעלי חיכה לי מספיק זמן, וזו זכותו לקבל את הדבר הזה.. ואני לא יכולה לתת לו...
מה אני צריכה לעשות??? מה הבעיה שלי??
בקשה עיזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה ברשותכם..
נועה29/07/2009מה היא התנוחה הנכונה בעת ביצוע החדירה.. תנוחה שלא תגרום לכאב וגם תעזור להחדרת איבר מינו של הבעל בייתר קלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-עצה
לי04/08/2009מה שלי עוזר - זו תנוחה שהגבר שוכב על גבו ואת לאט לאט מכניסה בעזרת הידיים אם צריך את איבר מינו לשלך ובעדינות מתיישבת עליו וזזה לאט לאט למעלה למטה ואז את מתרגלת .אם את מתביישת להישאר מעל תחבקי אותו ותתגלגלו כך שתהי על גבך....
טיפ שנתן לי רופא הוא שבעלך יחדיר אצבע וילחץ בפנים על השריר כלפי מטה (לכיוון הישבן) זה אמור לשחרר את השריר...
ו...את אומרת שלא נעים לך מבעלך - הוא צריך להבין אותך, גם לך מגיע גם את חיכית אבל אתם יכולים "לפצות" אחד את השני במין אוראלי- שזה מדהים לא פחות!!! מין אוראלי זה לענג את איבר המין עם הפה...
בהצלחה,
תעדכני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה לבשר שסוף סוף הצלחתי..
נועה05/08/2009וזה לא כואב דווקא נעים..
תודה רבה לך לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
דנה08/08/2009אני שמחה שלמוע!!!
מה השתנה? איך הצלחת בסוף?
שכולנו נלמד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגעי ותחשבי מחשבות חיוביות..
נועה09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשי את זה איתי אני אשה חמה ואז עם ב
נעימה18/10/2009בעלך יהיה קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי !!!מזל טוב וכל הכבוד!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום,
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009כנראה שיש לך וגיניזמוס או וסטיבוליטיס. מה שיהייה נכון לעשות זה להפסיק לנסות לקיים יחסי מין מלאים ולפנות לייעוץ מקצועי לטיפול. זה מאוד יעזור לך ולבעלך, ויביא אתכם לקיום יחסי מין מלאים!! אל תחכי. יש בכל קופ"ח סקסולוגים שיכולים לעזור לך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה....מזל טוב לחתונה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אורית פס21/10/2009נועה,את צריכה לפנות לטיפול מיני ולא למתקשרים סביב בעית חדירה,
פני למטפלת מינית או מרפאה לטיפול מיני -אפשר דרך קופת חולים,או פרטי ויעזרו לך בצורה מקצועית,
נשים רבות סובלות מקשיים בחדירה -הבעיה מוכרת ויש לכך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אורית פס21/10/2009ראיתי באיחור שכבר ענו לך וכבר הצלחת-אז כל הכבוד ראי את תשובתי כמבוטלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)