טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חבר שלי ואני התחלנו לא מזמן לקיים יחסי מין. כבר מהפעמים הראשונות הרגשתי מוזר שאני לא מצליחה לגמור אבל חשבתי שהסיבה היא בגלל הכאבים של הפעמים הראשונות. ועכשיו שכבר אין כאב אני עדיין לא מצליחה, ויותר מזה החשק יורד לי באמצע. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם לבד באוננות את כן מגיעה לאורגזמה? במידה ולא יש מקום שתתנסי קודם בלמידה של מה מעורר עבורך וגורם לתגובת האורגזמה כשאת נינוחה לבד, ולא צריכה להוכיח כלום לחבר. במידה ולבד את כן מגיעה דברי והנחי את החבר לגבי טכניקות הגרוי שיעילות עבורך, מניסוח שאלתך אני מסיקה שאת מצפה לאורגזמה בעקבות חדירה אך כידוע מרבית הנשים לא מגיעות לאורגזמה בעקבות חדירה וכדאי לנסות בגרוי ידני,אורלי או בחיכוך. נינוחות,ויכולת להתעורר בעקבות משחק מקדים יעיל מספיק הם תנאי מקדים,גם שימוש בפנטזיות מיניות כדי לא לאבד את החשק באמצע יועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד