וגיניסמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגיניסמוס
    מירי
    29/07/2009

אני נשואה שנתיים וסובלת מוגיניסמוס. אני משתמשת במאמני נרתיק וזה הולך לי די בסדר השימוש איתם, ניסיתי לקחת צעד קדימה בתרגול ונתתי לבעלי להחדיר לי מאמן, כמובן שחששתי כי הרגשתי שאני לא בשליטה, אבל הוא היה סובלני מעודד ומקסים, והצלחנו שהוא יחדיר לי את המאמן. אח"כ ניסינו לקיים יחסים עם חדירה אני הייתי למטה והוא מעליי ממש כמו בתנוחה שאני מחדירה את המאמן ולא הצלחנו. ניסינו גם תנוחה שאני מעליו וזה ממש קשה לי.
    בבקשה, מה אתם מייעצים לי ?.? אני יודעת שיש שיפור ניכר במצבי בכך שאני מצליחה להחדיר משהו לנרתיק שלי וזה שנתתי לו להחדיר זה גם קפיצה, אך איך נגיע לדבר האמיתי אחרי כ"כ הרבה שנים?????

אודה לתשובתם!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וגיניסמוס

הוספת תגובה

• יהייה נכון

ד``ר עידן מיליצ`ר
    31/07/2009

להיוועץ עם מי שמטפל בך/ם באשר למה איך ומתי לנסות יחסי מין מלאים. יתכן ומהרתם מידי לנסות ולא היית מוכנה נפשית ליחסי מין מלאים. אם אתם מטופלים, פתחי את זה בטיפול ואין לי ספק שינחו אותך/ם באופן כזה שיביא אתכם ליחסי מין מלאים בהצלחה!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו