בעיה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מטרידה
    יואב
    06/08/2009

שלום. אני בן 22 ויש לי איבר מין באורך 15 ס"מ בזמן זיקפה ואני מרגיש שהוא קטן, תמיד בצבא הייתי מרגיש נבוך ליד אנשים במלתחות. עכשיו אני יודע שתגידו שהגודל לא קובע ושהאיבר שלי תקין וחקרתי קצת על הנושא בכל מיני פורומים ושמעתי המון דעות לכאן ולכאן, הרוב כמובן מנסים לנחם ולהגיד שהגודל לא קובע. הבעיה היא שאני מת מפחד שבחורה תראה את איבר המין שלי ותחשוב שהוא קטן ובגלל זה גם לא קיימתי מעולם יחסי מין, אני פשוט נמנע מבחורות מרוב פחד. העניין הזה ממש משפיע לי על החיים אני נמצא בדאוון תמידי בגלל זה. איך מתגברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מטרידה

הוספת תגובה

• לא מנסה לנחם

12/08/2009

אורך איבר המין מדיד. ממש כמו גובה. אם אתה 190 ואתה חושב שאתה נמוך, הבעיה היא בראש ולא בגובה. בלי קשר לכך אם הגובה או הגודל קובעים.

ע-ו-ב-ד-ת-י-ת.

נכתב כאן המון על גודל איבר המין. כאמור זה מדיד ויש סטטיסטיקה בנושא לפי גיל ומוצא. האורך הממוצע בזקפה נע בין 12-15 ס"מ ואצלך זה תקין לגמרי. לא מנסה לנחם. נותן עובדות.

ואם אתה מפחד, חושש ונמנע מקשרים ואינטימיות בשל כך, כדאי שתפנה למרפאה לבריאות מינית. ויפה שעה קודם. רשימת מרפאות ומטפלים של האגודה הישראלית לטיפול מיני:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו