חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה
    רינה
    07/08/2009

שלום
    אני בחורה בסוף שנות העשרים ובעת קיום יחסי המין אני סובלת מכאבים ושפשופים, כנראה מחוסר רטיבות באזור.. שלא נדבר על כך שאני לא מרגישה בשום הנאה. אני מגיעה לאורגזמה רק דרך גירוי הדגדגן וגם זה לוקח הרבה זמן... כיצד ניתן לטפל בבעיה והאם זה שכיח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רינה
    08/08/2009

לעיתים רחוקות מאוד בא לי החשק. אפילו עם בן זוגי, משחק מקדים לא תופס.... האם יש פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

רינה
    13/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

21/08/2009

אם החוויה הרגשית כרוכה בכאבים, לא פלא שאין לך חשק. האם היה נשאר לך תיאבון לו היו מגישים לך שוב ושוב אוכל תפל?!

את צריכה לגשת למרפאה סקסולוגית לברר את מקור הכאבים והשפשופים (רשימה מפורטת באתר איט"ם - ובינתיים להשתמש בחומרים מסככים דוגמת KY FEEL TOPGEL וכדומה.

ואגב, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה כמוך - רק דרך גירוי הדגדגן. טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו