לבידו..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבידו..
    Mrs.piggy
    02/09/2007

אני בת 18, ומקיימת יחסי מין כבר 3 שנים.
    בגיל 12 עברתי הטרדה מינית.
    כששכבתי בפעם הראשונה, כשהייתי בת 15, זה לא היה מבחירתי החופשית המלאה, הסכמתי אחרי הרבה לחץ מצידו, וגם כשהיינו בייחד, קרה הרבה פעמים ששכבתי איתו למרות שלא רציתי. (הוא לא ידע רוב הפעמים), בלי קשר המערכת יחסים הייתה אלימה מצידו, מילולית ופיסית.
    בגיל 16 ניסיתי להתאבד והייתי מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי עד לא מזמן, אני מספרת את כל זה, כי אני מאמינה שיש קשר בין זה, ולבין העניין שמאוד מטריד אותי עכשיו.
    יש לי חבר שאני מאוד אוהבת, כבר 3 חודשים, מאוד טוב לי איתו, והוא מאוד מבין אותי ואת המצב שלי, אנחנו מקיימים יחסי מין כבר כמעט חודשיים, אף פעם לא גמרתי, אבל תמיד היה לי חשק. חזק יותר או פחות.
    בחודש האחרון החשק שלי נעלם לחלוטין, אני לא רוצה בכלל, חבר שלי לא לוחץ עליי כי הוא מודע למצב שלי, אבל זה עדיין מפריע לי מאוד.
    מצידי היה להתכרבל איתו כל היום. אבל אני יודעת שאני מפסידה משהו, ומאוד קשה לי עם זה.
    כשאנחנו כן מקימים יחסי מין, כי אני מתעקשת לנסות, אני מרגישה שהגוף שלי נהנה, אבל אני לא.
    אני יודעת שלא תגיע לי כאן תשובה שתפתור הכל, אבל אני אשמח לקצת עזרה בעניין.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבידו..

הוספת תגובה

• מה זה הגוף שלך נהנה אבל את לא יש כל

אביחי
    02/09/2007

ממיני שיטות שיכולים ליגרום לך ליגמור אבל למה את מיתכוונת שאת אומרת הגוף שלך
    נהנה אבל את לא כאילו בזמן הסקס מה שעברת גורם לך לתחושה נפשית לא טובה
    אבל הגוף שלך נהנה,את צריכה להיתגבר על המיקרים שעברת פסיכולוג יכול לעזור במיקרים
    כאלה (עברתי פעם דברים מאד לא נעימים ופסיכולוגים נורא עזרו לי מניסיון).מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתארת בעייה לא קלה

03/09/2007

עם היסטוריה קשה ביותר. העזרה שאני יכול לתת במדיום מסוג זה היא רק עידוד לכך שהמצב ניתן לטיפול ולשיפור. לא על ידי תרופת פלא, כמו שתיארת לעצמך בודאי - אלא בתהליך טיפולי. אני לא יודע איזה טיפולים קיבלת בעבר, בעקבות ההטרדה המינית, בעקבות ניסיון ההתאבדות. איזה תרופות את לוקחת. מה התמיכה החברתית והמשפחתית שיש לך. לכל אלו משמעות רבה ביותר.

אם את נמצאת בטיפול - כדאי שתעלי נושאים ותהיות אלו.
    אם את לא בטיפול כיום - כדאי שתפני לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

Mrs.piggy
    05/09/2007

אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי כבר יותר משנתיים, שבדיעבד אני רואה שעוזר מאוד, העניין הוא שאני באמת לא יודעת אם שיחות על החיים המיניים שלי מתאימים לשיחה עם פסיכולוגית, היא יכולה לייעץ כמו שסקסולוג יכול?

אני מקבלת טיפול תרופתי של 40 מ"ג סרוקסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר חגית כהנא
    06/09/2007

יש פסיכולוגים שיודעים ומבינים במיניות יש כאלו שלא אם הטיפול עוזר ויש לך בטחון במטפלת שלך העלי בפניה את הסוגיות שהעלית בפנינו ושאלי אותה אם היא מרגישה שיש לה את הכלים לעזור לך. אני מאמינה שכן.
    מדובר יותר במערכות יחסים מאשר מיניות
    אם היא תאמר לך שלא תמיד ניתן ליצור קשר עם סקסולוג שיעבוד עם המטפלת שלך בשיתוף.
    אני עובדת לא פעם בשילוב עם מטפלים אחרים כיון שיש צורך בשני אנשים מתחומים שונים ואני בטוחה שאיני היחידה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קירתי בת ה 18

ד''ר חגית כהנא
    04/09/2007

אין ספק שעברת חוויות לא קלות בחייך.
    ואין ספק שאת צריכה טיפול מיני ורגשי כדי לעבד את החוויות שעברת ואת התיחסותך למיניות וזוגיות.
    אבל מסיפורך אני יכולה לאמר שכנראה לראשונה בחייך את חווה מערכת יחסים אמיתית תומכת ואיכפתית ולא פלא שאת רוצה להתכרבל כל היום. התחושה הזאת היא נכונה ומובנת תקשיבי לה ולכי איתה.
    המין שלך בעבר היה לא מוצלח וכעת הייתי ממליצה לך להתכרבל עד שבאמת תרצי גם לקיים יחסי מין.\
    את לא מפסידה אלא מרויחה קשר אוהב ומחבק.
    אנא פני גם לטיפול
    את נשמעת בוגרת וטיפול יעזור לך מאד
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו