מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנאליטל26/03/2007
חבר שלי מאד רוצה לנסות מין אנאלי ואני מתה מפחד ניסינו עם חומרי סיכה וזה כאב מאד!! יש לך שיטה טובה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
טל26/03/2007אגב אני בת 21 המין שלי תקין ומאד תודה טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בא לך אז אל תקיימי...אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר26/03/2007אני רוצה לתת לגיטימציה אם יורשה לי.... לקיום יחסי מין אנאליים. יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק ועד החדרת איבר המין או חפצים לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג ואין בו בכדי להעיד על נטייה מינית הומוסקסואלית.
אכן,כפי שאתה מציין, יחסי מין אנאליים עלולים להכאיב. השריר הטבעתי נוטה להתכווץ בניסיון חדירה. רקמת החלחולת דקה ועדינה יותר מרקמת הנרתיק ומכאן שניסיון חדירה עלול להכאיב!! ואף לפצוע.
כדי להקל על החדירה רצוי להשתמש בחומר סיכה....ולא להתקמצן! בנוסף,במין אנאלי למתחילם, רצוי להתחיל במגע חיצוני באצבע. לאחר ששריר פי-הטבעת נרפה,אפשר להחדיר שתי אצבעות, עד...שהחדרת איבר המין תהייה קלה יותר ופחות מכאיבה.
עד כאן הכל בסדר!,הדבר היחידי שאתה עושה לא בסדר הוא עצם העובדה שאתה מנסה לשכנע אותה ששווה לנסות. אם הייתי פמיניסטית מיליטנטית, הייתי גוער בך ואומר לך....בו נדחוף לך... ל.... ונראה אותך יושב, הולך ומבקש עוד!! קטונתי! אם זה לא נעים לה, כואב לה או שאיננה מעוניינת, רשום וי על עצם העובדה שקיימת יחסי מין אנאלים, תן גז, וסע לפנטזיה הבאה ששניכם ואני מדגיש,שניכם! רוצים לממש!
נזכרתי בסוף....אווופססס.חשוב!!: אסור לקיים יחסי מין אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. כל זאת מחשש לזיהום!. יש לנקות את איבר המין ואז..אם אפשר? לקיים יחסי מין בנרתיק
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)