מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווגיניסמוס?נטע17/08/2009
שלום רב, טמפונים אני כבר מצליחה להכניס אחרי אימון של כמה חודשים עכשיו זה כבר הולך בקלות... איבר מין גברי נכנס אלי חצי ממנו בכאבים רבים, ודילדו כבר הצלחתי להכניס כ7 סנטימטר ממנו פחות או יותר... אני מתאמנת והכל אבל זה נורא כואב אני מרפה את השרירים אבל משו פשוט ממשיך לכאוב בכך. אם לדייק זה לא כואב- זה שורף. טמפון לא שורף. רק הדברים הגדולים יותר...
מה לעשות? זה ווגיניסמוס? או איך אדע מה זה?
האם לקבוע תור בגלל זה לגניקולוג? ומה להגיד לו?
תודה רבה
שכחתי לציין שגם 5 אצבעות של פרטנר הצלחתי להכניס בכיווץ כזה של היד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
נטע18/08/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיניזמוס
ד''ר חגית כהנא20/08/2009אין ספק שניסית הרבה
האם יש הפרשה?
בדיקה אצל רופא נשים נדרשת אחת לשנה אם אין הפרשות כדאי להבדק ע"י רופא נשים שהוא גם סקסולוג ולהחליט על המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע20/08/2009לאיזה הפרשה את מתכוונת?
יש לי הפרשות טבעיות רגילות לא משו מיוחד שמעיד על פיטריה או משו כזה...
ואם התכוונת בזמן החדירה אז קשה לי גם להגיע לרטיבות! אבל גם כשאני נהיית קצת רטובה או משתמשת בג'ל סיכוך... עדיין שורף.... קשה להכניס.....
אז מה לעשות? למי לפנות? ואיך אני יכולה לנסח את הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה להמשך? בבקשה...
נטע23/08/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נטע26/08/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה בבקשה?
נטע30/08/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?!?!?!?!!?
נטע01/09/2009סליחה על הבוטות, אבל לא מתייחסים פה ברצינות להודעה שאני מנסה לקבל עליה תשובה כבר כל כך הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
אורית פס01/09/2009וגיניסמוס מוגדר כפחד מחדירה לנרתיק המתבטא בכיווץ שרירי רצפת האגן,אם יש לך וגיניסמוס הרי שבחלקו לפחות נפתר בזכות התרגולת שאת עושה, יחד עם זאת את מתארת גם תסמונת של תחושת שריפה ולכן כדאי לך להיבדק במרפאה לטיפול מיני שיש לה ניסיון בטיפול ים אלו.
את יכולה לברר בקופה בה את מבוטחת לגבי שרות של טיפול מיני ואז המחיר יותר נוח,או לפנות למטפל\ת מוסמך באופן פרטי,רשימה כזו יש באתר איט"ם.
לעיתים מלבד וגיניסמוס נשים צעירות סובלות מתסמונות של אי נוחות בחדירה ועד כאב צורב שלא מאפשר כלל לשאת חדירה,וזה לא המצב אצלך אך תרויחי מפניה שכזו כי יעריכו את מצבך נכון לעכשיו ויציעו לך טיפול הכי מתאים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)