מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לגמוראור18/08/2009
שלום לכולם,
אני צריכה עזרה אני ובעלי נשואים מזה שנתיים ולפני החתונה יצאנו עוד שנתיים
לפניהחתונה אני ובעלי נפרדנו למשך שנה ולא קימנו יחסים בכלל עד לחתונה בערך שנה שלמה.
מאז החתונה נתקלנו בבעיה שבעלי לא מצליח לגמור זאת אומרת הוא גומר אבל הוא לא מרגיש את הגמירה לפעמים מרגיש שיוצא אבל לא מגיע לאורגזמה .
היינו כבר אצל 2 אורולוגים אחד טען שאין מה לעשות והשני הביא לו כדורים נגד דיכאון על מנת שתופעות הלוואי של הכדורים יעזרו לו אך גם זה לא עזר .
היום אנחנו עוברים טיפולים של דיקור סיני ורפסולוגיה אבל בנתיים גם זה לא עוזר.
מעבר לזה אנחנו גם לא מצליחים להיכנס להריון ועשינו את כל הבדיקות והכל בסדר גמור הזרע שלו ממש מצויין וגם אצלי בסדר עשינו במשך חצי שנה טיפולי השבחות אך ללא הצלחה ולכן הפסקנו.
אני מאוד מתוסכלת מזה שהוא לא מצליח לגמורהוא חושב שאולי יש לו איזה קרע או סתימה הוא אומר שהוא נהנה מאוד מהכל אבל הרגע שהזרע יוצא זה פשוט נתקע את ההנה אין לו .
אני מצטרת שזה כל כך ארוך אבל אני ממש צריכה עזרה.
מאוד קשה לי לראות את הפנים שלנו לאחר שאנו מתיחדים.
אשמח לקבל כל עצה או תגובה .
אני רוצה לציין שלפני החתונה יצאנו שנתיים והיה לנו סקס מדהים הוא היה גומר והיה מחזיק המון זמן היינו יכולים שעות שלמות להיות ביחד פעם אחרי פעם.
והיום אין סיכוי הוא גומר מאוד מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר חגית כהנא20/08/2009אני משוכנעת שלבעלך אין בעיה פיזית אלא משהו טורד את מנוחתו
בתחילת ההודעה את מצינת שנפרדתם למשך שנה ויתכן שיש קשר לעובדה זו ולבעיה בתפקוד המיני.
לטעמי אתם זקוקים ליעוץ סקסולוגי אצל מטפל מיני - לא אצל אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)