טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בזמן האחרון מופיע אצלי פיטריה נשית כל חודש לפני או אחרי המחזור החודשי. הרופא עשתה לי בדיקות ואמרה שאין גידול שמרים בבדיקות והביאה לי תרופה. הפטריה עוברת אבל כעבור חודש או חודשיים חוזרת שוב. אני מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע, רציתי לדעת אם ישנה אופציה שהפטריה עברה אליו וכך הוא מדביק אותי כל חודש מחדש בזמן קיום יחסי מין? אם הדבר ייתכן, הייתי רוצה לדעת לאיזה רופא לפנות על מנת שנוכל לבדוק את בן זוגי?
בתודה מראש רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא רוצה סתם להדאיג אותך אבל אם זה חוזר על עצמו סימן לא טוב וצריך דחוף להיבדק ע"י רופא עור, יש כמה סממנים שאת יכולה לעיין באתר אם הפטריה כן או לא מסרטנת ולקבוע לפי זה אבל מה שחשוב זה ללכת על בטוח ולהיבדק ע,י רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא שמעתי על זה אף פעם ובפורומים ששאלתי אף אחד לא ידע שיש דבר כזה. אני יודעת 100% שהפטריה היא לא מסוג קנדידה מהבדיקות ויש לי רגישות לאוכל חלבי וזה גורם תמידי לשינוי בחומציות באיזור פי הטבעת ולכן הפטריה חוזרת לעיתים תכופות אצלי. החשש שלי שאולי משהו נשאר בזמן קיום יחסי מין אצל בן זוגי ואני כל הזמן מקבלת את זה בחזרה. יש אולי תשובה יותר ישירה בקשר לחשש להדבקות של בן זוגי? תודה מראש
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד