יחס קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחס קשה
    וליד
    25/08/2009

שלום רב,

אני נשוי מזה 5 שנים וכל הזמן בא לי "אגב עד היום" ובד"כ עשה-6 5 פעמים בשבוע, אבל הבעיה שאשתי לא מעניין אותה סקס ויחס מהסוג הזה דיברנו הרבה פעמים על זה לא עזר, ניסינו תנוחות מדי פעם גם לא עזר והיא כל הזמן באה לי בטענות ובהאשמות שאני לא יודע לעשות (למרות שהיה לי נסיון לפני זה), אני ממש מתוסכל ולא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס קשה

הוספת תגובה

• בבקשה ד"ר לענות

וליד
    30/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוליד

אורית פס
    07/09/2009

למה אתה מתכוון "סקס ויחס מהסוג הזה ".? שאשתך לא אוהבת ?
    האם ניסית לברר איתה מה היא כן אוהבת ומה התדירות של יחסי מין שמתאימה לה ? יתכן שלך יש דחף מיני גבוה יותר משלה ,אז אחת הדרכים לצמצם פער כזה היא ע"י אוננות שלך,הרבה גברים וגם נשואים מאוננים לפעמים-וזה בסדר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

וליד
    08/09/2009

שלום רב

אנחנו דיברנו על זה הרבה פעמים ולא יצא אף פעם משהו, הנקודה כאן לא התדירות אלא שנמנעת כל הזמן ולא רוצה לקיים יחסי מין כלל, אני ממש מתוסכל וכבר יותר מ 3 חודשים לא עושה איתה יחס מהסוג הזה אלא ביד ע"י אוננות, ובנוסף לזה כשמתקרב אליה (אפילו אם יש מרחק מאז שעשיתי מהפעם האחרונה) אומרת: אני מגיעה למיטה כדי לישון ולא כדי משהו אחר ואז חוסמת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו