טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבעיה שלי היא שאני בת 25 ועדיין בתולה. זה לא שלא רציתי לשכב עם מישהו, פשוט לא יצא. עכשיו אני יוצאת עם מישהו נחמד ונראה לי שנגיע למיטה סוף-סוף, אבל אני קצת מפחדת. הייתי רוצה לדעת, מה גבר הכי אוהב שנשים עושות לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בתולה וזו אינה בעיה אלא עובדה ממה את פוחדת? ביחסי מין אנשים שאוהבים רוצים לחוש אחד את השני ולהנות זה מזה אין שאלה של מה גברים אוהבים אלא מה אתם אוהבים לעשות ביחד וזה דבר שלומדים ביחד תתחילי לחוש אותו ונסי להקשיב לגוף שלך השאר יבוא מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד