מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה!אירית03/09/2009
אני יוצאת עם בחור בן 30 מזה ארבעה חודשים....
היחסים ביננו טובים ופתוחים, אנחנו מדברים על הכל וממש טוב לנו ביחד אבל....
בהיבט המיני עדיין לא קרה כמעט כלום...:/, ואם קרה משהו, זה כי אני יזמתי....אבל זה אף פעם לא הגיע ממש עד הסוף...הוא בכלל לא יוזם....לא נגע בי אף פעם....
שכבר ניסינו לשכב, ברגע שהוא ניסה לחדור, הזקפה ירדה....
הוא אומר לי שהוא מאוד נמשך אליי, ככה שזאת לא הבעיה...
אף פעם לא קרה לי שאני מרגישה שאני רוצה את זה יותר מהבחור שאני נמצאת איתו!
חשבתי שמדובר בבעיה של אימפוטנציה או משו כזה, אבל כן עומד לו שאנחנו ביחד....
שניסיתי לדבר איתו על הנושא, הוא אמר שהוא קצת מתבייש ממני.....ושהמצב כמו שהוא בגלל שהוא מרגיש אליי כל כך הרבה...
הבהרתי לו שאני רוצה את זה, שאני אוהבת אותו וטוב לי איתו........וזה עדיין לא קרה...
אפילו קצת מרגיש לי שהוא מנסה להמנע מלהיות איתי לבד...כלומר, מעדיף לצאת ביחד מאשר להשאר בבית....
האם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לגרום לו להרגיש בנוח? האם אנחנו צריכים לפנות לייעוץ?
ומה בכלל יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי זיקפה
אורית פס07/09/2009לאחר שבסקס שהיה ביניכם החבר שלך חווה " כישלון " לחדור -נשמע שהוא נכנס למעגל של חרדת ביצוע,וחושש שזה יקרה לו שוב,
המצב גורם לו להתנהגות נמנעת- אינו יוזם ואף נמנע להיות איתך לבד הכל מתוך חרדה שתיזמי סקס
והוא יאכזב אותך,
טוב עשית שדיברת אליו בהרגעה,אך זה לא עזר ולכן סה"כ כדאי לכם או לו לפנות לטיפול מיני שיעזור לכם להערכתי בפרק זמן קצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)