מחשבה על מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה על מין
    r
    06/09/2007

אני בן אדם נשוי , בן 32 .

הבעיה שלי שאני תמיד חושב על סקס , בשעות הבוקר , בעבודה אחרי העבודה ובכל רגע של פנאי . התמונה שצייר פרויד לראש הגברי מתאימה לי. החשק המיני אצלי גבוהה.
    אני טרם בגדתי באשתי ואולם לא מפסיק לחשוב על סקס ויתכן שאם תהיה לי הזדמנות אני עלול לנצל אותה. בשל החשק הגבוהה אצלי אני חייב לגמור כל יום בין 3-5 פעמים ואם אני לא עושה זאת אני לא יודע לתפקד. אני גומר דרך אוננות ואף בדבר זה אשתי לא משתתפת אתי . אנחנו מקיימים יחסי מין פעם בשבוע בלבד.

השאלה שלי האם אני מכור לסקס , למה הדחף הזה אצלי, ממה נובע האם מהורמונים או שמא מסיבה אחרת . האם הדבר עלול להזיק לבריאותי? אנא תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבה על מין

הוספת תגובה

• מספר הבהרות

ד''ר חגית כהנא
    06/09/2007

כמה זמן אתה נשוי
    ממתי אתה מרגיש"מכור"
    מדוע אתם מקימים יחסי מין רק פעם בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות לנושא מחשבה על מין

r
    06/09/2007

אני נשוי כבר 3 שנים.

לפני הנישאוין היינו ביחד אני ואשתי כמעט 5 שנים ויחסי המין שלנו היו מעולים.

אחרי הנשיואין במספר חודשים פשוט החשק המיני אצל אשתי ירד , עדיין אין לנו ילדים.

כבר שוחחתי איתה מספר פעמים על נושא זה ללא הועיל. כל פעם יש תירוץ כמבון הנפוץ בהם, כאב ראש, עייפות וכדו'.

אגב בעייה נוספת שאני חש בה היא שאני מרגיש שהיא מגעלת מהזרע שלי ( היא ישירות רצב למקלחת) בעוד שלפני הנישואין היא הייתה " מתה" עליו.

תדירות האוננות ששלי עלתה בחודשים האחורנים ואני מרגיש שאני מכור לסקס במיוחד לאוננות ויש לי חשק מיני גבוהה מאד כלפי נשים.

לא יודע למה החשק אצל אשתי ירד ולמה קשה לה יותר מפעם או פעמיים בשבוע לכל היותר לקיים יחסי מין . נמאס לי ממצב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין ממתין לתשובה

r
    07/09/2007

אני עדיין ממתין לתשובה לאחר ההבהרות נא עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו