אבא מגרבץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא מגרבץ
    ליטל
    07/09/2007

שלום, אני בת 15 ויש לי בעיה..
    כלומר .. תראו כבר מלא זמן אני שמה לב שאבא שלי כל הזמן מגרבץ (מאונן?)
    כלומר אתם יודעים, היד בתחתונים וכו'..
    הוא לא עושה את זה לידינו, אבל תמיד כשהוא בחדר שלו, או לבד בסלון או אפילו במחשב..
    אם מישהו בא לחדר הוא מפסיק אבל רואים שהוא מוציא את היד מהתחתונים
    חוצמזה לפעמים יש לו ריח לא נעים בידיים בגלל זה ואני נגעלת.
    כשאמא שלי שמה לב שנגיד הוא מגרבץ לידינו אז היא אומרת לו להפסיק כזה ברמזים ואני שמה לב.
    זה ממש לא נעים, לא יודעת מה לעשות. מנסה להתעלם אבל לא יכולה. אני לא אדבר איתו או עם אמא על זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא מגרבץ

הוספת תגובה

• בתור גבר לי קשה (עד בילתי אפשרי)

XTV
    07/09/2007

לאונן אם תחתונים בדרך כלל מי שרוצה יאונן ילך לשירותים ויוציא את הזין ויאונן כמו בן
    אדם לאונן בלהכניס את היד בתחתונים ועוד כמה שניות זה בילתי אפשרי בנות יכולות לאונן
    בסתר להכניס יד לתחתונים ולידחוף אצבעות ולשפשף קצת גברים לאומת זאת צריכים יותר
    מרחב בישביל לאונן שאנו נימצא בתחתונים יש להבדיל בין גירבוץ לאינון אין קשר בין השניים
    הוא לא מאונן מגרד לו כניראה ואין לו כוח כל שתי שניות להיכנס לשירותים ולגרבץ שם
    גם לי זה קרה פעם שניהיה לי גירודים נוראים תקופה אחת ולא יכולתי להפסיק לגרד כל כמה
    זמן,זה קורה ליפעמים אם הוא היה מאונן הוא היה עושה את זה בשירותים או לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברי איתו מ זו מ ן!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו