מה הסיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיבה
    ליאל
    07/09/2007

אני בחורה בת 20 מעולם לא היה לי חבר על אף שאני רזה ויפה לדעת כולם ם ,הענין שקשה לי איתו הוא הפתיחות המינית אני בתולה ואני ממש לא יודעת מה אעשה ביום שהגיע למצב אינטימי עם גבר ,זה נראה לי ממש מביך ממש ממש ואני די פוחדת מזה אני לא יודעת מה לעשות ,יש לי עוד שאלה מבחינתי למצוץ לגבר זה הדבר הכי דוחה שיש ואני לא רואה את עצמי עושה את זה אי פעם האם אני מוזרה או שיש עוד הרבה שחושבים כמוני כי אני ממש מפחדת שאף גבר לא יקבל אותי בגלל שאני לא מוכנה למצוץ ,ועוד דבר תמיד שאני מתחילה קשר עם משהו זה זורם עד הרגע בו הוא פשוט מראה לי יותר מדי אהבה ואז זה דוחה אותי וזה קרה כמה וכמה פעמים ,מה הסיבה ? אני פשוט מסיימת הרבה קשרים בגלל התסביך הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיבה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה

ליאל
    11/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל

po
    11/09/2007

דבר ראשון תשתחררי!!!!!! נראה לי את יותר מדי חושבת על העניין הזה ולכן זה כל כך מטריד אותך. את חושבת שכל הבנות נולדות עם ניסיון מיני? ......אז התשובה היא ממש לא....נסיון צוברים...את אולי תפגשי בחור קצת יותר מנוסה שאם יאהב אותך מספיק ולא תהיי בשבילו סתם זיון אלמד אותך מה ואיך לעשות..לכל בחורה יש גבולות במיטה וגם לך יש כפי שכתבת...וזה בסדר...אני חושב שמה שיעזור לך זה טיפה להשתחרר ולחשוב חיובי....וזה יבוא אני בטוח.....מרוב המחשבות על העניין את לא מגיע לדבר הכי חשוב וזה להינות מיחסים....ןתמיד תזכרי שהכל בראש!!!!!!!!!! מקווה שעזרתי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לייעוץ מקצועי...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/09/2007

אם הדבר אכן מפריע לך. הקושי אותו את מתארת אינו קשור רק למין אוראלי אלא למיניות שלך בכלל.
    שנה טובה !
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו