רגישות בראש הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בראש הפין
    ישראל
    12/09/2009

שלום ,
    מזה כחודש-חודשיים אני סובל מתופעה קצת מוזרה של רגישות בראש הפין. פעמים רבות במהלך היום אני מרגיש תחושת דגדוג ורגישות בראש הפין וכל נגיעה קטנה בו מגבירה את הרגישות. זאת לא תחושה של כמעט אורגזמה, אבל התחושה היא שהפין כל הזמן"חם" והבעיה היא שביחסי מין אני מתחיל כל הזמן כשהפין ממש מחורמן ורגיש.
    בגדול יש לי נטייה לגמור מהר בגלל הרגישות. אני חושב שהדבר התחיל אחרי שהתחלתי לאונן עם דגש על ראש הפין - שמעתי שזה עושה אותה תחושה של יחסי מין ויכול לעזור לא לגמור מהר ביחסי מין. השאלות שלי הן כאלה:
    1) איך אפשר להפחית את הרגישות הזו?
    2) האוננות עם דגש על ראש הפין היא הגורם לזה לדעתך?
    3) התחלתי לעבוד על שיטת ה"לדחוף החוצה" -זה יכול לעזור ?
    4) בעבר ניסיתי את שיטת ה"קיגלים" אבל הבנתי שהיא עושה את פעולת השפיכה ולכן עברתי ללדחוף החוצה- מרגיש יותר נכון. מה ההמלצה שלך?

מקווה שהייתי ברור...
    תודה ויום טוב,
    ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בראש הפין

הוספת תגובה

• ?

ישראל
    17/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בראש השנה על ראש הפין

19/09/2009

1) איך אפשר להפחית את הרגישות הזו? - יש מאלחשים שונים או קונדום. אני לא "מת" על פתרון זה, אשר מפחית את ההנאה. הפתרון לא צריך להיות בהפחתת הרגישות.

2) האוננות עם דגש על ראש הפין היא הגורם לזה לדעתך? לא בהכרח. נסה לשנות הרגלי אוננות ומצא את התשובה לגביך.

3) התחלתי לעבוד על שיטת ה"לדחוף החוצה" -זה יכול לעזור ? אם הכוונה לתרגול שרירי רצפת אגן, זה יכול לסייע לעלות מודעות לתחושות באיזור ולשפר.

4) בעבר ניסיתי את שיטת ה"קיגלים" אבל הבנתי שהיא עושה את פעולת השפיכה ולכן עברתי ללדחוף החוצה- מרגיש יותר נכון. מה ההמלצה שלך?

זה אינדיבידואלי. שיטת קיגל לא מגבירה את פעולת השפיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מתרחש כל היום...

ישראל
    23/10/2009

הבעיה עם הרגישות שהיא מתרחשת כל היום בלי קשר בכלל לפעילות מינית אז קונדום לא יפתור את הבעיה..... יש לי כל הזמן הרגשה של דגדוג מרגיז כזה... מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה להבדק

26/10/2009

נימול עשוי להוות סימפטום ראשוני של דברים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו