טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה.................... הרצון שלי באינטימיות הוא מאוד גדול,ובן הזוג שלי רוצה סקס נטו. לכן אני מוצאת את עצמי הרבה פעמיים עושה סקס 3 פעמיים בלילה,רק כדיי לקבל מגע,אבל בקטע של אינטימיות ,נשיקות וחיבוקים -הוא לא אוהב.
הרבה פעמיים אחריי לילה של 3 -4 פעמיים סקס,אני מרגישה קריסת מערכות ,והגוף כואב לי,
מה לעשות????????????????? והאם יש בזה סיכון,האם עם עושים ככ הרבה סקס בלילה עלול להיקרע לי הנרתיק? איך אני מספקת את עצמי מבחינה מינית גם בלי כל כך הרבה סקס? סך הכל אני רוצה הרבה מגע לא הרבה חדירות.
בתודה מראש.
אשמח עם תיתיחס גם לעיניין של הקריסה הגופנית אחריי לילה כל כך אינטנסיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי הרבה נשים (וגם גברים) מקיימים יחסי מין ע"מ לספק את בן/בת הזוג ולא מחוברים לצרכים שלהם. נכון שבמיניות כמו בזוגיות יש הליכה אחד לקראת השני וויתור, אך אם זה נעשה באופן קבוע, זה מביא לתסכול כעסים ופגיעה בקשר. תגידי לחבר שלך שאת זקוקה ליותר מגע חיצוני , יותר משחק מקדים ולא רק יחסי מין מלאים. ובקשר לקריעת הנרתיק....זה לא יקרה. קריסת מערכות? זה טבעי אחרי כ"כ הרבה הוצאת אנרגיה שתרגישי קשה......
תעשי מה שנעים לך, לא רק מה שטוב לחבר שלך!
שנה טובה!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד