בעיה בקשר לקרי לילה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקשר לקרי לילה..
    שיר
    13/09/2009

טוב פררסמתי בערך ב20-15 באוגוסט אץ המקרה הזה לא מוצא משום מה את ההודעה (פרסמתי בתור אנונימי...) טוב אז אני בן 15 וביום הזה (בערך ה18-20.8) היה לי קרי לילה... זו הייתה הפעם הראשונה וכמו שבנות נלחצות מווסת- כך נלחצתי מזה.. אמרו לי שזה תהליך שעוברים בהתבגרות ושאם מאוננים אז זה לא יקרה. אז השאלה זה האם יכול להיות שזה כבר לא יקרה יותר הקרי לילה? כי מאז אני מאונן רק בגלל שאני מפחד שזה יקרה שוב ולא נהנה בכלל... ועוד שאלה לגבי בעיה בגמירה: תמיד אחרי שאני גומר נשארת כמות של זרע באיבר המין, עכשיו באיזה פורום ( לא של מומחים אלא יותר בני 18-20 ככה) שאני נמצא בו אז אמרו לי שצריך לאונן בעמידה /להשתין אחרי זה וזה לא יקרה- עשיתי את שני אלה ועדיין ממשיך לקרות וזה עוד יותר גורם לאוננות להיות נטל!
    אני אשמח אם תוכלו להסביר +להרגיע אותי בנוגע לקרי הלילה+ לענות לי על השאלה השנייה :)
    תודה רבה מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקשר לקרי לילה..

הוספת תגובה

• קרי לילה קורה אצל כל אחד!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/09/2009

ללא קשר לאוננות, בגיל ההתבגרות, יש ייצור מוגבר של זרע. דבר זה,ללא קשר לאוננות והשתנה בעמידה מביא לקרי לילה. לא משנה מה תעשה, ייתכן שזה יקרה. זה יעבור לבד ואל תנסה ל"התחכם" עם זה כפי שהנחו אותך. זה לא נכון.

שנה טובה!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר ומה לגבי השאלה השנייה?

שיר
    14/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו