בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    רון
    15/09/2009

אני בן 26 קיימת אצלי כבר מס שנים בעיה קשה של חרדת ביצוע..
    יש לי חברה קבועה כשנה והיא לא יודעת על הבעיה הזאת משום שאני לוקח ויאגרה ממש במינון קטן ע"י זה שאני שובר את הכדור ויוצא שאני לוקח אולי 10 מ"ג שמשפיע עלי בצורה מטורפת.
    אני מרגיש שאני לא יכול בלי זה ובלי הכדור לא יעמוד לי..לפני כשנה התחלתי טיפול אצל מטפל מיני קליני מומחה ואני נפגש איתו אחת לשבוע אבל אין שום שיפור!המצב הוא אותו מצב כפי שהיה לפני שנה ואני עדיין חרד לביצוע ולא מרגיש מוגן מספיק ולכן אני צורך את הכדור...אני ממש מיואש מזה כי אני בריא מאוד פיסית ונראה מעולה וכך גם חברה שלי שניראת מדהים והכי מפריע לי שהיא לא יודעת מה אני עובר בקטע הזה ואין סיכוי שאני גם יידע אותה אלא אני אופטימי ומאמין שהבעיה תיפתר בסוף ואני באמת מוכן לעשות המון כדי שזה יקרה,הלכתי לטיפול מיני שאני משלם עליו המון כסף והייתי בטוח שזה יפתר במהרה אבל הנה כבר עברה שנה בטיפול וכלום!אין תוצאות!והמטפל שלי הוא מומחה וחבר באיט"ם אבל אין תוצאות וזה מתסכל וגם אמרתי לו אתזה!
    מה לעשות אני ממש מיואשששש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• מישהו??

רון
    18/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קסמים

19/09/2009

כנראה שאין מנוס מלשתף את החברה והסוד שאתה שומר בינכם מעצים את החרדה. זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו