טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בחורה בת 33 רווקה יש לי בעיה שמלווה אותי המון זמן, יש לי בעיה עם נשיקות ועינוג הגבר
אינני זוכרת איך הייתי בעבר אבל בשנים האחרונות אני לא יכולה להתנשק צרפתית (לפתוח את הפה ועם לשון) יש לציין שהגברים איתם אני ייצאתי בעבר (הנוכחי חודש) מאד נמשכת ואוהבת אבל לא מסוגלת להתנשק על סטוצים אני בכלל לא מדברת, רק על קשרים רציניים יש לי רתיעה ואני ישר מפסיקה.. אני גם לא אוהבת או יותר נגכון לא מסוגלת לנשק את חברי בגוף ולענג אותו. לגבי יחסי מין ואורלי אין לי בעיה...
תמיד הצהרתי שאני כזאת - יכולה לשכב עם גבר אבל בלי להתנשק
למה זה קורה? מה הבעיה שלי? חבר שלי מאד מבין ועדין ואומר שזה יבוא לאט לאט אבל לא נראה לי.. בכללי אני טיפוס חם אבל לא אוהבת נשיקות בכלל... האם טיפול יעזור? כי אני חייבת דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד