חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    מ
    19/09/2009

שלום אנינשואה אמא לשלושה ילדים ואני לא יודעת כיצד לטפל בבעיתי מעולם לא נהנתי מהמשגל עצמו לעולם איני מקבלת אורגזמה רק ממשחק מקדים וגם לאחר הרבה זמן אני בחורה שנאנסה 5 פעמים וכאשר בעלי נמצא מעלי הוא שיש חדירה אני לא נהנת בעלי מנסה להתחשב במצבי ומנסה לעשות הכל על מנת להקל עליי אך איני יודעת מה לעשות על מנת להנות כמו הרבה נשים אחרות מצב זה מתסכל אותי ביתר מה עושים הנני בת 30 וברצוני להנות בחיי מסקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• למה אתם עושים סלקציות

מ
    20/09/2009

לא מגיע לכל אדם שיתנו לו מענה על שאלות כל שאלה דחופה בדרכה אחרת לא היו שואלים אתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

24/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

24/09/2009

לאור הרקע שאת מתארת - נאנסת 5 (!) פעומים, כדאי שתפני לטיפול.

בלי קשר - רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה, אלא זקוקות לגירוי ישיר של הדגדגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו