טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 25 לאחר מערכת יחסים בת שנה שבמהלכה קיימתי יחסי מין מאוד מהנים ומספקים עם בן זוגי. הגעתי לאורגזמה בכל פעם ששכבנו. כיום יש לי בן זוג חדש אנו יוצאים חודש ביחד והתחלנו לשכב שבועיים אחרי שיצאנו. דיברנו בפתיחות מה עושה לשנינו טוב ואני יכולה להגיד שהוא בהחלט יודע לעשות את העבודה ואני נהנהת בזמן הסקס איתו, רק ישנה בעיה אחת. אני מרגישה שאני מאוד קרובה להגיע לאורגזמה אך ישלי אוטם נפשי. משהו חוסם אותי. אני כ"כ מנסה להגיע לסיפוק והמחשבה והתעסוקה בזמן הסקס על "היעד" הזה מונעת ממני לחוות אותו [יש לציין כי בפעמים הראשונות ששכבנו לא נהנתי, ולאחר דיבור איתו העיניינים השתפרו] . חשבתי כי אולי הקרבה ביננו עוד לא מספיק חזקה כדי שאני "אתמסר" עליו בכך שאני אגמור איתו וזה משפיע עלי. עם הקודם שכבתי יותר מאוחר כשהרגשות ביננו היו יותר חזקים ותוך כדי האקט הוא נהג להגיד לי כמה הוא אוהב אותי, רוצה אותי וכו'... איך אני יכולה להשתחרר מכל המחשבות האלו? אני רוצה פשוט להנות ולהירגע, לא לחשוב יותר מדי.. השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכולה למגר את כל המחשבות האלו מהראש ופשוט להנות? כי יש את הדרך הנכונה רק התוצאה ממאנת לבוא.
תודה על עזרתכם, חסויה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד