טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עוד מעט בת 17 ולא קיימתי עם חבר שלי יחסי מין מלאים ובכלל אני בתולה, עשינו סקס יבש ומין אוראלי לשני הצדדים לפני איזה שלוש שבועות היינו ביחד פעם ראשונה בלי תחתונים הוא כמעט חדר אבל לא חדר הוא היה ממש בקצה, והוא לא גמר בתוכי אלא בחוץ אחרי 10 דק' בערך אבל היה לו טיפה טיפה רטיבות המחזור שלי מאחר לי בשבוע וחצי בערך ויש לציין שהמחזור שלי הוא לא סדיר ומדי פעם הוא מאחר לי ב5 ימים או יותר אבל עדיין אני לחוצה מהעניין
אני לא מסוגלת לעשות את בדיקת הריון אני לא רוצה אפילו לחשוב על סיכוי שאני בהריון זה לא יוצא לי מהראש אני כל היום עסוקה בלחשוב על זה וזה מפריע לי לתפקד בבקשה מה הסיכויים שאני אכנס להריון? האם יכולה להיות סיבה אחרת לאיחור? יכול להיות שמשהו השתבש בגלל חדירת אצבעות?
מחכה לתשובה, בבקשה כמה שיותר מהר אני בפניקה בתודה, סיון =(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סיוון שלום יש לך אחור של 10 ימים ועליך לבצע בדיקת הריון ביתית בדחיפות. אני מקווה שאינך בהריון אך עליך לגשת לרופא/ת נשים ולהתאים אמצעי מניעה. בריחה של זרע ולו טיפה באזור הפות יכולה לגרום להריון. הבריחה מבדיקה לא תקדם אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד