אורגזמה אנאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה אנאלית
    במבי
    23/09/2009

אני אשה כבת 42. בשנה האחרונה, עם בנזוג חדש, חוויתי אורגזמה אנאלית. אורגזמה שמתפשטת לאורך הגב. משהו מדהים.

השאלה הראשונה היא - האם זו אכן אורגזמה?

השאלה השניה היא - הייתי מאד רוצה לחוות השפרצה תוך מציאת נקודת הג'י. אנו מנסים ומנסים ואני לא מצליחה לחוש את הריגוש דרך נקודת הג'י ובטח שלא להשפריץ.
    מה עלינו לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה אנאלית

הוספת תגובה

• השפרצה

ללא שם
    26/09/2009

לא כל אשה משפריצה, אבל זיון בתנוחת דוגי או בתנוחה המיסיונרית(כשהברכיים מכופפות) שמשלבים חיכוך של הדגדגן וכניסה לואגינה בקצב . בדרך כלל יש השפרצה ואורגזמה במקרה שלי . כדאי לשים מגבת מתחת שתספוג אחרת צריך להתליף סדין והמזרון נרטב. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו אורגזמה?

30/09/2009

בהחלט תתכן אורגזמה מגירוי אנאלי, שכן כל העצבים שמגיעים אל איברי המין, עוברים גם שם וניתן לגרותם באיזור האנאלי.

אבל...

לגבי שאלתך הראשונה - רק את יכולה להגיד אם זו אורגזמה או לא. אורגזמה היא חוויה סובייקטיבית (רמז: לפי תיאורך - התשובה חיובית).

לגבי שאלתך השנייה - לרוב הנשים אין שפיכה ("השפרצה" כדברייך). אל תשימי זאת כמטרה, כי זה רק עשוי להוביל לתסכול. נראה שאת נהנית - המשיכי להתמקד בהנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו