טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הנני בחורה בת 23 . שכבתי עם 4בחורים בחיי - כולם חברים. עם השניים הראשונים כמעט בכל פעם גמרתי. השלישי שכבנו רק חודש ככה שאינו מהווה מבחינתי מדד (ועמו לא גמרתי) . ועם הנוכחי שלי שאנו יחד כבר 9 חודשים שוכבים יחד 6 חודשים אינני מצליחה לגמור, הצלחתי רק פעם אחת בלבד וזה היה ממש ממש ממזמן. הוא מודע לעיניין כי דיברנו על זה . זה מאוד מתסכל כיוון שאנחנו אוהבים אחד את השניה טוב לנו יחד אבל הוא מאוד רוצה לגרום לי הנאה ואני מאוד מעוניינת להרגיש את אותה תחושה של הגמירה. רציתי לדעת אם ייתכן כי יש חיבור מסויים של גברים ונשים שלא מסוגלים יחד לגמור? אבל מצד שני פעם אחת זה כן קרה . ומה אנחנו יכולים לעשות ? העלתי את העיניין ללכת לסקסולוגית והוא חושב שזו הפרזה ורק כפיתרון אחרון אבל אני מרגישה שאין עוד פיתרון. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאחר ואתם משוחחים דרככם קלה יותר. כל אחד מורגל בדרכים אחרות ביחסי מין. הדריכי אותו מה עושה לך טוב. אין צורך לנסות לגמור ביחד אלא ללמוד ביחד מתי אתם הכי נהנים. אפשרות נוספת לכך שאינך גומרת כמו פעם היא אם את בלחץ נפשי או לחצים בעבודה גדולים מבעבר גם זה משפיע על התפקוד בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד