מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים!!!!חסויה25/09/2009
שלום אני בת 18 וקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם בן זוגי.
אנחנו נמצאים במערכת זוגית כבר שנה וחצי והרגשתי שזה הזמן..היה לי כואב מאוד עד כדי דמעות ועד שהוא הפסיק כי הוא לא יכל ליראות אותי בוכה.
לאחר מכן קמתי לשירותים ולא ירד לי דם אבל הייתה חדירה האם זה ייתכן שלא ירד דם?
ועדיין כואב לי כשאני הולכת או נוגעת באזור (קיימנו יחסים לפני יומיים)..זה ייתכן?
ד''א השתמשנו רק בקונדום ואני לא נוטלת גלוגות.
האם אצטרך גלולות לפעם הבאה או שמספיק רק להשתמש בקונדום? (בהתחשב בזה שהוא גומר בחוץ)
תודה מראש והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
במבי27/09/2009טבעי ונורמלי מה שאת מתארת. קיום חדירה בפעם הראשונה בהחלט עלולה להיות כואבת כי את לא רגילה ופתח הנרתיק שלך כל כך צר. טבעי גם שעדיין כואב לך.
עוד כמה ימים, תנסו שוב לקיים יחסים ולאט לאט יכאב פחות.
בקשר לקונדום - זה טוב מאד שאתם משתמשיםם בקונדום אבל קונדום עלול להיקרע, ואל תסמכי על הגמירה בחוץ. תמיד עלולים לפספס.
גשי לרופא שירשום לך גלולות. למה לך להיות בפחד כל הזמן שמא יקרע הקונדום? שמא יפספס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי..
נועה30/09/2009גם לי היה בדיוק אותו דבר, והייתי מתקשה ללכת או לשבת, ורק בעבור שבועיים שכבנו בפעם השנייה.
אבל אצלי ירד הרבה דם.
אבל זה טבעי שאצלך לא ירד.. זו לא בעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
ד''ר חגית כהנא01/10/2009יחסי מין יכולים להיות לא נעימים בהתחלה בעיקר אם אינך די מגורה ולחה בנרתיק.
העובדה שלא ירד לך דם היא נורמלית ולא תמיד יש דימום גם כשיש חדירה
מומלץ להשתמש בגלולות כיון שמניעת ההריון שלהן היא 99% לעומת 80% ע"י קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)