שאלה לרופאים!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים!!!!
    חסויה
    25/09/2009

שלום אני בת 18 וקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם בן זוגי.
    אנחנו נמצאים במערכת זוגית כבר שנה וחצי והרגשתי שזה הזמן..היה לי כואב מאוד עד כדי דמעות ועד שהוא הפסיק כי הוא לא יכל ליראות אותי בוכה.
    לאחר מכן קמתי לשירותים ולא ירד לי דם אבל הייתה חדירה האם זה ייתכן שלא ירד דם?
    ועדיין כואב לי כשאני הולכת או נוגעת באזור (קיימנו יחסים לפני יומיים)..זה ייתכן?

ד''א השתמשנו רק בקונדום ואני לא נוטלת גלוגות.
    האם אצטרך גלולות לפעם הבאה או שמספיק רק להשתמש בקונדום? (בהתחשב בזה שהוא גומר בחוץ)

תודה מראש והמשך יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים!!!!

הוספת תגובה

• לחסויה

במבי
    27/09/2009

טבעי ונורמלי מה שאת מתארת. קיום חדירה בפעם הראשונה בהחלט עלולה להיות כואבת כי את לא רגילה ופתח הנרתיק שלך כל כך צר. טבעי גם שעדיין כואב לך.
    עוד כמה ימים, תנסו שוב לקיים יחסים ולאט לאט יכאב פחות.

בקשר לקונדום - זה טוב מאד שאתם משתמשיםם בקונדום אבל קונדום עלול להיקרע, ואל תסמכי על הגמירה בחוץ. תמיד עלולים לפספס.

גשי לרופא שירשום לך גלולות. למה לך להיות בפחד כל הזמן שמא יקרע הקונדום? שמא יפספס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טבעי..

נועה
    30/09/2009

גם לי היה בדיוק אותו דבר, והייתי מתקשה ללכת או לשבת, ורק בעבור שבועיים שכבנו בפעם השנייה.
    אבל אצלי ירד הרבה דם.
    אבל זה טבעי שאצלך לא ירד.. זו לא בעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר חגית כהנא
    01/10/2009

יחסי מין יכולים להיות לא נעימים בהתחלה בעיקר אם אינך די מגורה ולחה בנרתיק.
    העובדה שלא ירד לך דם היא נורמלית ולא תמיד יש דימום גם כשיש חדירה
    מומלץ להשתמש בגלולות כיון שמניעת ההריון שלהן היא 99% לעומת 80% ע"י קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו