הוגיניסמוס נגמר-לא נהנית מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוגיניסמוס נגמר-לא נהנית מחדירה
    זמירה גולן
    29/09/2009

שלום רב
    אני נשואה כמעט שנתיים במהלכן עברתי טיפול סקסולוגי בוגיניסמוס ע''י אנשי מקצוע בעזרת מרחיבים. לשימחתי,הצלחתי לאחרונה להחדיר את איבר מינו של בעלי ובכך חשבתי שהבעיה תיפתר -אולם אני מתקשה עדיין להינות מחדירה ומעדיפה להגיע לאורגזמה ע'י גירוי הדגדגן. אני מאוד רוצה להכנס להריון בקרוב -אך היעדר ההנאה מהחדירה גורם לי להוצאת הפין מהנרתיק מהר ללא כל סיכוי לשפיכה .. האם זה נורמלי? תוך כמה זמן לדעתכם אוכל להתחיל לקיים יחסי מין מלאים ומספקים? אשמח לתשובה. שנה טובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לזמירה,

אורית פס
    29/09/2009

כל הכבוד להישג אליו הגעת עד עכשיו,נסו להמשיך לתרגל תנועתיות עדינה ואיטית בחדירה ורק בשלב מאוחר יותר תתנסו בשפיכה,שכל צעד יהיה הדרגתי.
    לא ניתן להבטיח לך שתהני מינית מחדירה-אך את לא אמורה לפחד מכך או להתכווץ כך שהחדירה תכאב, וקשה להעריך עוד כמה זמן יקח עד שזה יהיה תקין ,בהדרגה אפשרי לבעלך לגמור בנרתיק ואז אולי יהיה הריון,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו