הפרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה
    אודי
    11/09/2007

אני יודע שאני ממש מסובך עם עצמי, והפתרון המוצע, ללכת לטיפול, הוא הקלאסי עבורי. אבל כבר היתי מספר פעמים בטיפול, לא אלך שוב. אני רוצה לדעת אם כל ההפרעות שלי, מוכרות, אם יש בכלל מה לעשות איתן, אם הן הפרעות מסוג המחייב תרופות, או טיפול או גם וגם, ואם אין באפשרותי ללכת לטיפול, מה אני יכול לעשות?
    לגופו של עניין ובקיצור ככל האפשר: 1. אני נמצא בלחץ קיומי, אוביקטיבי, כבר שנים. הלחץ הזה נותן אותותיו. ככל שהלחץ גובר, כך התיפקוד יורד, בכל התחומים. 2. אני חייב לעשות כל מיני צעדים לשיפור מצבי, אך מרגיש חסר אנרגיות. ככל שמצבי רע יותר, כך צצה ועולה הפרעה הקשורה למיניות שלי: אני סובל מלבידו נמוך מאד, ומתפיסת גוף נמוכה. אני לא מת על עצמי, אבל מתמקד בעיקר באיזור החלציים. אני חש שיש לי איבר קטן, ודווקא רוצה שיגידו לי זאת. אוביקטיבית אכן איני מהמצטיינים (5 ברפיון, 12 בזיקפה. דק, אשכים קטנים ויכולת נמוכה לחזור ולתפקד. שפיכה מהירה, הנשלטת מכוח הרצון, אבל "רוצה" לגמור נורא מהר), אך ברור לי שזה יותר נפשי. יש לי רצון לחשוף את ה"בעיה". להיות דווקא עם מישהי/מישהו שידגיש אותה. דווקא כשרע לי, מתעוררות פנטזיות אלה, ופנטזיות הומוסקסואליות, שחלקן אף מומשו. אני לא נמשך לגברים, אני נמשך לאברים גדולים, שימחישו את ההבדלים ביני לבינו. התפקוד המיני שלי לקוי. יש לי אשה שאני אוהב והיא נהדרת, ואני נמשך אליה, אך לא מתפקד כמעט מינית. רע לי עם עצמי כללית, והמלחמה על התפקוד קשה. המתבונן מבחוץ יחשוב שאני איש מברזל, מתפקד מעולה, מצליח להתמודד, אבל אני לא. פיזית-רפואית, אני בשלב לא קל, עם בעיות רפואיות מהסוג המטריד אך לא מסוכן, מטפל בהן וסובל מהרבה קשיים (אורטופדיה, אלרגיה, נשימה, קיבה, עייפות, דום נשימה בשינה ועוד). אין הרבה מה לשפר רפואית. אין לי מה להתלונן בחיים, מצבי סביר, אבל הדרך הייתה קשה. ועם עצמי הכי קשה.לא ברור לי מה יש לי, וכאמור, השאלה הגדולה אם כל זה מוכר, בר טיפול, ואיזה סוג של טיפול, בהנחה שכלכלית איני יכול להרשות לעצמי הרבה. יש סיכוי לקבל עיצה פרט ל"לך לטיפול."?
    ובקשר לטיפול: אני לוקח כדור ציפראלקס ליום, ועוד כמה כדורים: אופיאטים לכאבים, נוגדי חומציות, אנטי היסטמינים. אז לסיכום: האם מצבי מוכר? האם בר תיקון? כיצד להתחיל? האם הפנטזיות מעידות על משהו? האם מימוש הפנטזיות יועיל לי?
    (למשל להיות עם מישהי שתצדיק את ההרגשה ש"הוא" קטן, או מישהו כזה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה

הוספת תגובה

• אין חדש תחת השמש

ד''ר חגית כהנא
    11/09/2007

אודי שלום
    אני חושבת שאתה זקוק דבר ראשון פסיכיאטר שיאבחן אותך : הרושם שלי שאתה סובל מדכאון/חרדה ויש להתאים לך טיפול תרופתי שיחזק אותך. לאחר מכן יש צורך בטיפול שיחתי תומך.
    מאחר ואתה לא יכול לפנות לטיפול פרטי פנה לרופא המשפחה שלך שיפנה אותך לאחת מהמרפאות הפסיכיאטריות הקיימות בקהילה או בבית חולים.
    בעיתך מוכרת החכמה לאזן אותך תרופתית ומשם תוכל להתקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון הפרעה

אלון
    14/09/2007

אודי, כמטפל נראה לי שהתרופות שאתה נוטל כיום עלולות לתרום לשלל הבעיות שלך ובעיקר מניסיוני, חומרים נוגדי חומציות שפוגעים בפירוק המזון בקיבה ובהרג של מיקרובים אשר אינם אמורים לחדור למערכת העיכול.
    הצעתי היא שתיגש לתזונאי/ת קלינית בכדי להתגבר על בעית החומציות ללא תרופות. עיכול טוב יביא פתרון או הקלה גם במישורים האחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו