מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בזמן קיום יחסי מיןא.ל.04/10/2009
לאחרונה בזמן קיום יחסי מין עם בעלי עולות לי מחשבות בנוגע לסחר בנשים, מין בכפיה, אונס ומחשבות נוראיות אחרות הפוגעות בהנאה ובחיבור בזמן קיום היחסים.
הדבר החל כאשר ראיתי סרט מזעזע על סחר בנשים וכל פעם שאני צופה בתכנית המזכירה את עניין זה נוצר לי מחסום פסיכולוגי בזמן היחסים עם בעלי.
אני מאוד אוהבת את יחסי המין עם בעלי יש ביננו פתיחות ואהבה גדולה. איך אפשר להיפתר מהמחשבות המעיקות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו המחסום?
08/10/2009את מתארת פתיחות רבה בקשר עם בעלך - האם הוא יודע על המחסום ומקורותיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
לאון15/10/2009למעשה הבעיה היא על אמונה שיש לך בקשר לזה שסקס הוא רע.
גם אם תגידי שזה לא נכון, כשאר תגידי את המילים האלה בקול "סקס הוא רע" את תרגישי התנגדות.
הסיבה ברורה - עברת חוויה לא נעימה בה ראית או שמעת על סחר בנשים וזה עניין אותך - מי שדיבר או ערך את הסרט רצה להכניס אנשים לדילמה ואת חמודה , אחת מהן.
אני רוצה להציע שתנסי בעזרת אדם אחר או לבד להבין שסקס זה לא תמיד רע. סקס הוא לא שחור ולבן.
יש גוונים, אפשר להגיד שזה רע ואפשר להגיד שזה טוב.
לדוגמא - מה אם יש אישה שמרצונה החופשי רוצה להיות זונה להנות מהכסף המהיר ולא אכפת לה אם היא עלולה לקבל מכה פה או שם?
העניין הוא לא שסקס הוא הבעיה
הניתוח של הסרט או הזיכרון שלך היה מוטעה
סקס הוא רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לאון15/10/2009או שאולי לקחת אישה נגד רצונה ולהכות אותה ולעשות עוד דברים נגד רצונה - הוא הדבר המוטעה?
ככל הנראה העובדה שסקס היה האמצעי של האדם שיצר את הסרט או הזיכרון וזה יכולה הייתה להיות את - להסביר מה הוא ראה בתמונה.
התמונה שאת ראית הוא לא "סקס = רע"
התמונה שאת ראית הראתה לך "סקס = טוב, עבדות-מכות-פגיעה בזכויות של האדם (בינהם חופש להחליט עם מי לקיים זוגיות) = רע"
האם את מאמינה עכשיו אחרי שקראת את זה שאפשר להגיד שסקס = רע ???
סקס היה המצב בשטח אבל את ואני יודעים טוב מאוד שלא הסקס היה הדבר שהפריע לך- אלה העובדה שמישהי נאלצת לעשות משהו נגד הרצון שלה, היא יכלה באותו סרט במקום לעשות סקס - לקבל זריקה של סמים ליד שלה או במקום זה להיות מוכרחת נגד רצונה ללכת עם הכלב של השכן במקום עם הכלב שלה בעוד שהכלב שלה מת להשתין והיא אומרת "הכלב שלי מסכן משתין בבית ואני בכלל לא רוצה לטייל עם הכלב הזה"
זה יכול היה להיות באותה מידה כל כלי אחד שמשתמשים בו כדיי לקחת את זכות האדם לעשות את מה שהוא רוצה לעשות באמת.
האם את היית מרגישה את אותו רגש נגד פגיעה בזכויות בסיסיות כמו החופש של הבנאדם לדבר - מה אם במשך חיים שלמים אישה רוצה לדבר וכשהיא באה להגיד אפילו מילה אחת- במשך כל החיים שלה היא הייתה מקבלת סתירה על זה.
האם זה היה גורם לך להרגיש בדיוק את אותו הדבר לגבי סקס עם בעלך?
מובן שלא.
בעלך בא לעשות איתך אהבה לפנק להנות יחד.
אין שום קשר בין הרצון של בעלך לזה שרוצה לקחת זכויות מאותה אישה, אף אחד בחיים לא יקח את הזכויות שלך וגם היום ברגעים אלה פועלים כדיי למנוע בכל רחבי העולם את הסחר בנשים.
העולם התקדם וכולם מעריכים את הכבוד של האדם ואם מישהו עושה פשע בין אם זה להכניס סכין ללב של מישהו לבין אם זה להכניס ולחדור בלי רשות - בכל מקרה זה פשע ואין לו שום אפקט עלייך כי את תמיד תקבלי את הזכויות שלך - עכשיו ועד סוף החיים.
בעלך היקר שאוהב אותך לא יקח ממך שום זכות בסיסית
סקס = רע
תגידי את זה בקול גבוה!
את מרגישה פתאום שאין שום רגש שמעורב בזה נכון?
כי כשיש אירוע חסר משמעות אין לו השפעה עלייך.
תגידי סקס = רע!
את כנראה כבר מבינה שזה נעלם.
ואם זה לא תקראי את כל העניין מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)