לעידן מיליצ"ר-בעייה רצינית בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעידן מיליצ"ר-בעייה רצינית בזוגיות
    ההיא מהסופר ?
    04/10/2009

שלום
    אני נמצאת עם בן זוגי כשנה ,וכ10 חודשים היה לנו טוב יחד כי התראנו רק בסופש" ותמיד הוא גילה אדיבות ונעימות והפגנת אהבה כלפי.
    כשעברנו לגור יחד ,הדברים התהפכו על פיהם והוא מגלה כלפי זלזול בדיבורו ,חוסר סובלנות, לא מפגין אהבה ,ואף תפקודו מאוד מפריע לי (לא קם לעבוד ,לא אחראי באופן כללי )וגם לא עושים יותר דברים יחד.
    כשאני מעירה לו על כך ויושבת לשוחח איתו ,לרוב הוא מגיב ב"אוף עוד פעם חפירות"..
    או -"טוב יאללה יאללה .ותמיד מקל ראש במה שמפריע לי ולא מיחס לכך חשיבות רבה
    עד לרגע שבו אני ממש כועסת ואומרת שאני אעזוב כי נמאס לי ., ואז הוא נלחץ ,
    מרגיע אותי ,אומר כמה הוא אוהב אותי ושהוא מצטער .
    ולמחרת זה חוזר על עצמו .
    התדירות בה זה ממשיך לקרות הולכת וגוברת ,ואני מרגישה שאני נמצאת עם ילד קטן שאני מחנכת אותו
    והוא לא סתם ילד ,הוא ילד קשה ומפונק ,ילד בעייתי .
    אני מרגישה שאני רוצה לעשות איזושהי החלטה משמעותית לגבי הקשר הזה ומהר כי אין לי סבלנות וכבר יש לי חרדות קשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ??.

ד.
    06/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה היית מצפה שאענה לך?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/10/2009

את מתארת קושי שלא תעמדי בו לאורך זמן. אם לא יהייה שינוי משמעותי, חרדותייך יתחזקו , סבלנותך תתקצר וכל זאת עוד לפני ש"נכנסתם" לעובי קורת החיים...
    ההחלטה ביידיך!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהוב ישן

לאון
    15/10/2009

אוקיי אז לפי מה שאפשר לראות בשטח:
    יש לך בבית אדם חולה נפשית.
    לפי מה שנראה הוא לא רוצה שתעזרי לו, למעשה הוא נהנה מזה שיש לו אמא חדשה.
    ההצהרה שלך מאוד ברורה "תשתנה או שאני עוזבת" ומולה התגובה שלו מאוד ברורה "בסדר אמא- ואחר כך חוזר למיטה"
    יש 4 צעדים טקטיים שאת יכולה להרויח מהם תועלת:

1- מאחר והוא מפחד מפרידה, להפוך אותה לאיום - בוקר טוב לך לעבודה. לא? פרידה? *הילד מתלבש ורץ*
    אני לא תומך בדעה הזאת שבה הגבר יעשה דברים מפחד ונקודת המבט שיש לו אמא חדשה, הדבר שכל אישה מחפשת בגבר זה אדם לסמוך עליו, אדם שיהיה בשבילה אהבת אמת והכי חשוב יכבד אותה כתב זוג נאהבת.

2- להביא פסיכולוג הביתה שיבלבל לו בשכל עד שהוא מחליט עבודה או פרידה.
    במקרה הזה יכול לראות בפסיכולוג כמאיים ולא בך ויתנהג אליו כמו האמא ואלייך כמו אחת שהיא איתו בקרב נגד הפסיכולוג המרושע.
    זה דעה יותר הגיונית כי היא תחזק יותר את הקשר ותגרום לפחד ממך ללכת אל אחר.

3- לקחת את עצמך בידיים ולעשות את הצעד הבא למרות שהוא נראה לא מתחשב- ללכת כל יום למשך כמה שעות להכיר כמה אנשים חדשים עד שבסוף לקרוא לאיזה שוטר שיוציא את האחד הקודם והאדם החדש יתפוס את מקומו ברגע שהוא הולך ואז את לא תחווי כאב פרידה
    זאת הדעה שאני תומך בה מאוד

4- לקחת את עצמך בידיים ולחזק את עצמך נפשית ולהתכונן טוב טוב, לספר לאנשים שזה כבר קרה, וכשאת מוכנה.
    "אנחנו סיימנו לך ולא רוצה לשמוע ממך"
    זאת הדעה היחידה שמתחשבת לחלוטין ברגש שלך ושלו ושל כולם - אין שקרים או הפתעות.
    אפשר גם לצרף לזה טיפולים פסיכולוגיים עוד לפני שהעניין קורה, ויום אחרי זה לצאת להכיר את החבר הבא כי התכוננת לזה.

אני מבקש סליחה מכל הקוראים שקראו את הדעות חסרות הרגש האלו שהראו אך ורק אסטרטגיה, אני חושב שלהתמקד בחוסר רגש יעזור לה להתנתק נפשית ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו