גומר ולא שופך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר ולא שופך
    ג'וני כהן
    06/10/2009

טוב קודם כול זה פחות נורא מי מה שזה נישמע ,יש שריר שניקרא pubococcygeus בקיעצור שריר ה PC

אני מחזק אותו בתקופה האחרונה (שנתיים בערך)

משהו כמו 800 כיווצים מהירים אחרי זה לחיצה ארוכה עד שהאיבר רועד מחכה עוד 2 דקות ואז עוד 300 כיווצים . נח שתי דקות ועוד 4 פעמים את זה.

הגעתי לתוצאות דיי מרחיקות לכת ,אני מצליח להגיע לאורגזמה ולעצור את השפיכה
    ולהמשיך לעוד סיבוב ועוד סיבוב בלי צורך לנוח .

השאלה שלי אם זה גרוע שאני לא שופך שאני מייצר זרע ולא מוציא אותו החוצה , לאן הוא הולך ? (שתן ? ) זה בסדר ? מסוכן ?

עוד שאלה בקשר לאימון של השריר ,יכול להיווצר נזק לעתיד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר ולא שופך

הוספת תגובה

• אם זה חשוב לציין אז אני בן 18

ג'וני כהן
    06/10/2009

ושתי חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין

סמיסומו
    09/10/2009

שלום חבר .. אני בן 18 .. ומעוניין לשמוע יותר על ההישגים אני מאמין שאני לא היחדי שקורא את זה וחושב לעצמו ואללה אני גם רוצה .. אז אל תתביישו חח .. טוב שמע אחי ... מה זה בדיוק לגמור בלי לשפוך כאילו אתה מרגיש את האורגזמה אבל לא יוצא שום דבר ? כאילו מה אתה לוחץ על השריר של הPC שהוא אותו שריר (כשעוצרים את הפיפי לא ? ..) הזה כדי שהזרע לא יצא ? ככה זה עובד ?
    אגב ראיתי שהגיבו לך לגבי מה שרשמת פה גם בפורום אחר פחות או יותר זוכר שאמרו לך שזה בסדר אם זה נשאר בפנים או משהו אני פשוט לא מוצא את זה ..
    אז השאלה ככה כמו ששאלתי למעלה איך זה מרגיש .. כמה זמן יקח לגבר להגיע לתוצאות לא כמו שלך אולי לתוצאות יותר טובות ממה שהוא עליהן היום שהן די טובות אני יכול לציין .. אבל תמיד אנחנו תמיד שואפים ליותר חחח .. מה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מי מו?

לאון
    15/10/2009

תשמע חבר אני איתך, גם אני רוצה לדעת במה מדובר.
    אני רוצה להבין מה זה תוצאות מרשימות
    כלומר - אחרי כמה זמן של מין יש גמירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקרה הזרע ימצא את דרכו החוצה

23/10/2009

התרגול שאתה עושה טוב לחיזוק שרירי רצפת האגן וכן להגברת המודעות לאיזור חשוב בגוף. כמו כל תרגול אחר, לא צריך להגזים. זה לא יגרום נזק עתידי.

זרע שלא יוצא החוצה באופן טבעי, יוצא בדרכים אחרות, לדוגמא עם השתן. הוא לא נאגר בשום מקום ובכל מקרה הוא ממשיך להווצר בקצב קבוע, שכן ייצורו לא מושפע מהתרגול.

תמשיך להנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו