שתי שאלות ממש חשובות .. בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות ממש חשובות .. בבקשה עזרה
    סמיסומו
    08/10/2009

שלום רב אנשים יקרים..
    אני בן 18 ויש לי חברה בת 16 וחצי ואנחנו מקיימים יחסי מין מלאים .. אנחנו מדי פעם נתקלים בכמה בעיות אחת מהן שזה אחרי פעם אחת של סקס אצל איבר המין של חברה שלי היא מרגישה שזה שורף לה קצת ולפעמים יותר מקצת.. ולא קשור אם רטוב או לא .. ככה זה תמיד אחרי פעם אחת שאנחנו גומרים או שכמעט גומרים .. לפעמים מפסיקים קצת לפני כי שורף לה .. עושים לאט ובזהירות וזה עדיין מופיע .. זה אחד
    שתיים במקרים ששנינו גמרנו והגענו לאורגזמה ביחד אני רואה אצלה שיורדות דמעות מהעיניים .. לא שהיא בוכה .. פשוט זולגות כמה דמעות כאלה .. מישהו יכול לעזור ולהאיר את הנושא הזה בבקשה אנחנו מאוד נשמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמעתי על זה..

תותי
    08/10/2009

זה יכול לקרות, אני חושבת שזה נקרא תגובה על רצונית אחרי אורגזמה.
    גם לי זה קרה לפעמים, מיד לאחר שאני גומרת אני מרגישה מאין צורך לבכות, העיניים
    מתמלאות לי דמעות ואני ככה קרובה ללבכות, בלי סיבה. אולי מהתרגשות, מהריגוש, מהמצב...
    אני מכירה חבר טוב שמיד אחרי שהוא גומר בסקס הוא פורץ בצחוק, מתפוצץ מצחוק...
    ששאלתי אותו מה כל כך מצחיק הוא אמר שזו תגובה לא רצונית שמופיעה אצלו ישר
    אחרי שהוא גומר. זה היה ממש חמוד לראות את זה.
    קורה, טבעי אפילו. כל אחד גומר בצורה שונה
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות במין

08/10/2009

1. שריפה אחרי מין או תוך כדי - נסו קונדום. אולי הנוזל המקדים שלך גורם לצריבה.

2. נורמאלי לחלוטין. אני משוכנע שאם תשאל אותה אם נהנתה, תשובתה תהיה חיובית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סמיסומו
    08/10/2009

קושם כל על המענה המהיר ממש מודה לכם .. אני יודע שהיא נהנית אנחנו ביחד כ 7 חודשים ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד מאוד .. ולא אופתע אם היא תבכה משמחה או מתענוג .. פשוט מוזר כזה שרציתי לבדוק .. שאלתי אותי אם היא נהנתה היא תמיד עונה כן ואני יודע את זה אבל כשאנחנו מדברים על זה .. זה מעבר לזה שנהנינו ושהיא בכתה .. פשוט תגובה כזאת של הגוף שלה .. :)
    ולד"ר שוב תודה .. אבל אנחנו כן עושים עם קונדום לפעמים ועדיין אותו דבר. . אין דבר שיכול לנו לעבור את זה אולי ? ..

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורף

שלוקי
    11/10/2009

אולי הבעיה ששורף לה בכ...היא תדירות גבוהה של זיונים נסה להפחית ותראו. אם כי היא נהנית למרות ששורף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו