מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת ביחסי מיןשרון10/10/2009
שלום שמי שרון אני בת 23 אני מקיימת יחסי מין כבר תקופה ארוכה גם עם פרטנרים קבועים למשך תקופה ארוכה ולא מצליחה להגיע לאורגזמה בשום דרך במהלך היחסי מין. הצורה היחידה שאני גומרת היא לבד כאשר אני שוכבת מעל כרית וזזה אחורה וקדימה. איך אני יכולה להמיר את הפעולה הזאת למין כדי שאוכל לגמור גם עם בן זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לו
ללא שם14/10/2009ממש כיף הזין שלו עובד כמו ויברטור את בטח נהנית עד השמים אפשרות נוספת לחבר את הזין של בעלך למקרר ותחסכי חשמל.אגב אל תשכחי להכניס את הזין של בעלך לספר השיאים של גינס.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה זו מתיחסת לזרמים באיבר המין
ללא שם14/10/2009של הבעל של סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתתחילו להרגיע
סיגל15/10/2009כדאי בתתחילו להרגיע חבורת חולי נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
לאון15/10/2009שלום שרון.
שמתי לב שמישהו ענה לך בצורה של בדיחה, מצטער אם הוא הביך אותך, הוא לא אחד מאנשי הצוות וגם אני לא.
הרגשתי שאני רוצה להתערב למרות שאני לא מנוסה עד כדיי כך , אבל אני חושב שאולי התשובה אינה נמצאת ביחס האישי בינך לבין הפרטנר שלך, אלה לכך שחיי המין שלך זקוקים לגיוון.
אני לא מתכוון חס וחלילה לכך שצריך להחליף את הפרטנר, אלה את המשחקים של המין שאתם עוברים יחד.
בנושא הזה קיימים המון ספרים שמלמדים דברים חדשים על סקס, וצריך להראות כמה שיותר מוטיבציה וסקרנות בנושא - לנסות דברים חדשים.
אני לא יודע כמה זמן נמשך הסקס שלך וכמה זמן המשחק המקדים, וזה גם לא ענייני, אני מנסה להצביע על כך שכמות הזמן של המשחק המקדים והסקס עצמו, כמות הגירוי שנוצר בעת הסקס ולפניו, הכל משפיע על ההרגשה שלך והאפשרות לגמור.
הנה דוגמאות שאת צריכה לשקול לנסות:
שבוע שלם מותר לקיים רק משחק מקדים במשך 2 שעות ביום ורק ביום השביעי מותר גם לחדור.
כשתנסי את זה, הגבר יכנס לריגוש גדול מזה שאין לו אפשרות להחדיר, וינסה למצוא מבטים חדשים על הנושא של משחק מקדים.
יש תנוחות שיוצרות יותר לחץ, יותר חיכוך.
יש תנוחות שמאפשרות לך להיות זאת ששולטת בזוית של החיכוך המהירות, והחוזק. (תנוחת המאפיונרית).
יש תנוחות בהן הגבר יכול בזמן שהוא מחדיר גם בנוסף ללטף את הדגדגן ולגרום גירוי מקסימלי.
וכמובן יש קודומים שהם יוצרים יותר גירוי, והאהוב עליי - יש טבעת שמתלבשת על הקונדום שהיא רוטטת והיא בעצם ויברטור במהלך החדירה.
מלבד אלה יש עוד המון אלמנטים שיכולים לעזור:
ריח אהוב שממלא את החדר, קצפת שתעזור לתיאבון, מצעי מיטה ממשי עדין, מיזוג נעים, בגדים סקסיים, תחתון סקסי לגבר או לאלה המטורפות נרות שעווה.
כמובן שהפרטנר שלך יכול תמיד לרדת על הברכיים ולרדת.
הכל למטרה טובה :) .
אני רוצה להוסיף שאני לא מומחה בנושא אני שכבתי עד היום רק פעמיים אבל קראתי על זה ממש המון ואפילו שאלתי אנשים שכן עושים את זה, אני מקווה שזה יעבוד למרות שאני לא יכול להבטיח שזה יעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף
לאון15/10/2009אני רוצה להוסיף שלמרות שאין לי נסיון גדול בחדירה שעליה את בעצם כן שאלת, יש לי נסיון של שנים בזה שאני גורם לבנות לגמור (יד או לשון).
כפויות טובה D: . בכל מקרה, אני רוצה להצביע על כך שאפשר בקלות לגרום לבחורה לגמור עם היד או הלשון , עם נשיקות וליטופים.
הכל למטרה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)