יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים
    אדווה
    10/10/2009

הי..רציתי לשמוע דיעה מבחוץ:אני יוצאת עם בחור מזה כשלושה חודשים.בחור טוב,מתייחס אליי בכבוד ובהערצה.בהתחלה היה לי כייף איתו ,להכיר אותו..גם הרבה זמן שלא הייתי במע' זוגית ..והאמת שלא יצאתי מהבית לבילויים בגלל בחברות נשואות/רחוקות וכו' ככה שפתאום נהניתי לצאת לבלות ולא תמיד נהניתי איתו,לא בגלל משהו רע..אלא כי שנינו שקטים יחסית ויצא שלעיתים רבות אין לנו על מה לדבר ומדברים באמת על ..מזג האויר וזה שיגע אותי...גם הוא לא אוהב אתגרים אלא בילוי שקט ויצא שהיינו הרבה בים,סרט..ים... ואין לנו על מה לדבר אז מסתכלים אחד על השני וככה גם ירד לי החשק להתנשק אפילו....
    הוא גם לא חיזר ממש ..ז"א התנהג יפה ומנשק ומתגפפים אבל אף פעם לא הביא לי משהו..סתם שיהיה לי להיזכר בו עד הפעם הבאה..
    העניין הוא שלמרות זה הוא בחור טוב וכל הזמן דאג שיהיה לי טוב אבל הדברים האחרים מורידים לי מההתלהבות ואני מפחדת לעזוב אותו ולהפסיד את ההזדמנות,גם לנסות ואולי אתאהב למרות המגרעות מחד או להיתקע במקום שלא בהכרח טוב לי מאידך.צריכה דיעה אובייקטיבית......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

• הערכה

תמיר
    10/10/2009

היי,תרשי לי להציג את הדעה שלי בתור בחור ובתור זה שרואה זאת מנקודת מבט אחרת.
    קודם כל,את מתארת בהחלט מערכת זוגית תקינה ושיש אהבה וקרבה וחיבור יפה בינכם .
    רק מה ,את בעצם אומרת שהוא לא מחזר מספיק ולא מקרקר סביבך יתר על המידה.
    לגיטימי לגמרי ,אולי הוא לא אחד שכזה וזה מאוד טבעי . לדעתי עם הזמן דברים יכולים להשתנות
    ויותר מכך את יכולה להתחיל במצווה בעצמך ולקרקר עם איזה מתנה קטנה לאהובך.זה יהיה נחמד
    שונה מאתגר ורומנטי ואני די בטוח שזה יהיה הדדי בעקבות הזמן וזה מה שיפריח לך את המערכת הזוגית מעלה מעלה ואתם תהיו כל כך מאושרים וחשוב יותר את זו שתרגישי נפלא יחד איתו.
    אני מאחל הרבה בהצלחה ואל תעשי את הטעות לסיים קשר מהר כי אני כבר נפגעתי בעברי
    ולמדתי היטב את הטעות .לכן ,אני מאחל המון בהצלחה ושבוע טוב .
    תמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמיר

אדווה
    11/10/2009

תודה קודם כל..קניתי לו מס' פעמים..זה כבר לא משנה האמת כי אתמול הוא בחר להיפרד..:(הוא הרגיש שאני מרוחקת..זה ממש לא היה כמובן בגלל המתנות כן או לא ..לגבי זה הוא אמר שהוא הביא לי הלב שזה נשמע ממש טוב..איך יכול להיות כשרק כשמאבדים משהו זה מתחיל להיות כל כך כואב ודבילי להפסיד בגלל שטויות????אני מייסרת את עצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך על מה

תמיר
    11/10/2009

אדווה אין לך על מה לייסר את עצמך.את צריכה להבין שאת עשית מצידך כמה שאפשר ואני שמח לשמוע שכן הענקת לו וכן פירגנת .מה שאני מציע הוא לברך על שנגמר ולהפיק את הלקח .
    כל דבר הוא לטובה ! קחי את זה כאורח חיים ותביני כמה פשוט ונכון .
    שתהיה לך שנה טובה לך ולי ובהצלחה בזוגיות .
    תמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעד אסטרטגי הכי טוב שיכולת לנקוט בו

לאון
    15/10/2009

הדעה שלי אובייקטיבית אבל שונה לחלוטין.
    שבוע לפני את הרגשת חוסר משיכה אליו.
    שבוע אחרי הוא נפרד.
    ניתן לראות באופן חד וחלק שהדעה שלך עליו הייתה נכונה.
    ניתן כנראה היה לראות בתנועות גוף שלו, בדיבורים מעשים צורת קול , וכל דבר טבעי אחרי שרק הקול הקטן בתוכך ידע - שזה יגמר ביניכם.
    הדעה שלי האובייקטיבית פה נגמרת.

לקח?
    תקשיבי לאנסטינקט.
    לפני התיאור שלך על הפרידה רציתי לכתוב שפרידות כואבות מאוד ולכן הצעד האסטרטגי הוא לבדוק מה קורה לאיש הזה שגורם לך לא להרגיש משיכה ענקית לפני להחליט לעשות צעד לבד.

למה הדעה הזאת לא אובייקטיבית? אפשר לראות בבירור שהוא לא היה מעוניין בזה ואת הרגשת את זה , זה הטבע שהכין אותך נפשית לדבר הזה. אני יכול לנחם אותך בכך שיש זוגות שנפרדים בלי להודיע על זה בכלל ואני יצאתי מזה וגם את תוכלי לצאת הרי מדובר בנזק הרבה יותר קטן מזה שאני עברתי.
    חחח למרות שאין לי ביטחון להתחיל קשר חדש אבל זה בטיפול אני כל כך מלא תיקווה שאני כבר יכול לראות את זה בתור עובדה שאני אחזור להיות חברמן ומעוניין בקשר בעתיד הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו