אמצעי מניעה נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה נוסף
    חגית
    10/10/2009

שלום רב
    לאחרונה עברתי להשתמש בגלולות מילאן ואני וחבר שלי הפסקנו להשתמש בקונדומים.
    אם זאת אני קצת חוששת שזה לא מספיק ואני עדין יכולה להיכנס להריון.
    האם החששות הללו מבוססים? האם יש הבדל אם גומרים בפנים או בחוץ? בנוסף האם יש אמצעי נוסף שאפשר להשתמש בו בנוסף לגלולות על מנת להקטין את הסיכוי להיכנס להריון? אנחנו לא רוצים לחזןר להשתמש בקונדומים אבל אולי יש משהו אחר כמו אזה נוזל קוטל זרע או משהו כזה? ואם כן איך אפשר להשיג את זה?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה נוסף

הוספת תגובה

• גלולות / קונדום ????

לאון
    15/10/2009

על קונדום נאמר שהסיכוי שהוא יגן נגד ההריון הוא 99.9 % מתוך מאה וזה הכוונה לשימוש לא נכון בו - כאשר בטעות לא משמשים נכון בו וגורמים לקרע או שימוש בחומר סיכה לא נכון ולכן הסטטיסטיקה מאשרת שהוא בטוח כל עוד הוא לא קרוע.
    איך לקרוע קונדום? זה פשוט - מפעילים יותר מדיי לחץ, שורטים אותו בעת הפתיחה או ההשמה עם הציפורניים, שמים חומר סיכה לא נכון.
    על גלולות נאמר שהן יגנו נגד ההריון 99.9% בדיוק כמו הקונדום וזה הכוונה לשימוש לא נכון בו - לא לקחת בזמן המדויק, לשכוח את הימים הבטוחים.

לכן התוצאה של המסכנות האלה יכולה להיות ברורה - שימוש בשני אמצעי המין האלה במקביל תקטין את הסיכון כי גם אם קרה שהקונדום נקרא, הגלולה נלקחה ביום הנכון ולכן היא "מחסה" עליו.

כמובן שבעת שימוש נכון כל אחד מהם מספיק , אבל אם את מרגישה שאת רוצה להיות בטוחה יותר ממה שאת עכשיו - יש את הקוטל זרע - כמו שאמרת - ואני גיליתי שהוא נמכר אפילו בתוך הקונדום עצמו, תלוי איזה סוג.
    עכשיו בקשר לגמירה בחוץ...
    אם הגלולה לא נלקחה נכון אז יש מליארדי מליארדי מליארדי תאי זרע שיכולים לטייל עד שהם מגיעים לשחלה ומבצעים הריון.
    אם הוא יגמור בחוץ, יכול להיות שהזרע שהיה מגיע לשחלה , שזה קשה מאוד כי מתוך מליארדים רק אחד הוא זה ששורד את ההגעה לשם - אז בהחלט זה יגרום לירידת הסיכוי.
    למה אני אומר "שהסיכוי ירד" ולא "יעלם" ?
    בעת הסקס עצמו נפלטים תאי זרע בלי קשר לגמירה.
    אז אני רק רוצה להזכיר שאני בחור שאוהב לקרוא הרבה, אין לי תעודה או משהו כזה ואני לא רופא.
    אני מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את נוטלת ת'גלולות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/10/2009

באופן רציף ונכון, אין מקום לדאגה. יחד עם זאת אם את אכן חוששת, את יכולה להשתמש בספונג' שזה כמו דיאפרגמה עם קוטל זרע שכל פעם שמקיימים יחסי מין אפשר להשתמש.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו