מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתנטאלי11/10/2009
שלום,
אני נשואה טרייה כחמישה חודשים וילדתי לפני כחודשיים, אני ובעלי ביחד כבר 4 שנים ובכמה חודשים האחרונים אני מרגישה שמתחילה בעייה בתחום המיני, אנחנו מבלים המון יחד, רומנטיים מאוד אבל לא עושים הרבה סקס, כלומר בעיניי שנינו אנו לא עושים מספיק. אני מרגישה עירנית ויש לי חשק מיני בצהריים והוא חושק יותר בערב לפני השינה חשוב לציין שאני בשלב הזה כבר גמורה מעייפות ולא יכולה אפילו לחשוב על סקס. דיברנו על העיניין רבות, באופן מאוד פתוח ואנחנו כל פעם מנסים להגיע לעמק השווה אך עדיין,מרגיש לי שזה הדבר האחרון באדג'נדה שלנו וזה לא היה כך ואני לא רוצה שזה יהיה כך, מין זה חשוב לדעתי ואני פוחדת שככל שהזמן יעבור נמשך אחד לשני פחות ופחות ובכך לאט לאט תדאך תשוקתינו ואהבתינו.מה עושים? איך אפשר לגשר על פערי החשק ואיך ניתן לעורר את העניין מחדש? אני מאוד רוצה חיי מין בריאים וכיפים וגם חיי זוגיות טובה ובריאה אני צעירה ולשניניו מגיע שזה יהיה הדבר הכי מרגש בחיינו.האם אני תמימה? האם זה אמור לדאוך עם השנים ואני פשוט אמורה לקבל את זה?מבולבלת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש יחסי קשר מיניים עם בעלך
לאון15/10/2009קודם כל, אני אהבתי את צורת הביטוי שלך, אני אדם שאוהב לקרוא ואין לי שום תעודה.
ולנושא...אם הבנתי נכון את כל העיניין, למעשה את עייפה בסוף היום כי בסוף היום את דאגת לילדה היקרה שלך והוא רוצה דווקא בזמן הזה, וכשאת רוצה בצהריים, הוא בעבודה.
אם הבנתי את כל הדברים האלה נכון והם אמיתיים אז מצאתי פיתרון אפשרי.
בקשר לסקס כאשר ילדים נולדו כבר, זה רק הטבע שאת תרגישי ככה שאין לך זמן לעשות כל כך הרבה פעילות גופנית ביום אחד.
וזה ברור ששניכם רוצים והבעיה היחידה היא השעה של הרצון להיות ביחד.
ובכן, אני חושב על פיתרון וזה יעלה כסף D: אבל זה יחזק את הקשר.
מה אם תבקשי מקרובת משפחה שלך, או דודה, או אפילו בייבי סיטר בתשלום - שבמשך 5 שעות תשמור על הבת שלך ועל הבית.
וכל שבוע , יהיה יום אחד שבו מישהי אחרת תהיה עם הילדה בזמן שאת תהי עם בעלך בבית מלון.
אם את רוצה לחסוך בבית מלון אז הפיתרון היחיד הוא בבית של המטפלת / קרובה.
אני יודע שזה רק פיתרון אחד ויכול להיות שיש עוד פיתרונות, החשוב הוא תמיד להמשיך לחפש.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)