מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    DANIEL
    14/09/2007

היי לפני שנתיים קיימתי יחסי מין עם זונה בגלל דכאון ועומס ואי חשיבה רציונלית בעקבות לימודים מעיקים באונ חברה שזרקה אותי אחרי מספר שנים(היה לה בעיות של כאב ביחסי מין שערערו אותי אבל תמכתי בה ואהבתי אותה מאוד) בכל מקרה הארוע גרם לי לטראומה קשה אני בוכה כמעט מכל דבר משהו שלא מתאים לי כי אני אדם חזק אני גם אדם מבוגר יחסית בן 30 כמעט .......בכל מקרה הארוע ערער אותי גרם לי לחשוש ממחלות מין ואני מבצע בדיקות בצורה אינסופית חיי כבר אינם חיים הייתי בטיפול פסיכולוגי לקחתי כדורים לא עוזר כלום אני ממש ממש מרגיש מת מאז אפילו שמחת החיים המועטה שהייתה לי הפכה למשהו קודר לפעמים אפילו אני מתפלל למוות......מה לעשות???איך לחזור להיות הבנאדם שהייתי פעם?אני מתגעגע לעצמי איבדתי אפילו אותי אני מרגיש שאין לי כלום ושאין לי מה למכור לנשים בכלל אחרי המעשה הזה........ממש רע לי ..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• אתה מתאר בעייה

15/09/2007

של דכאון, לאו דווקא של הפרעה בתפקוד מיני / מיניות. כואב לשמוע עד כמה רע לך וכמה אתה עצוב. נראה שלא מיצית את הטיפול הפסיכולוגי בו היית ואני מציע שתמשיך בטיפול נפשי ממוקד, ייתכן בתוספת כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו