שאלה חשובה ודחופה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ודחופה !!
    רז
    11/10/2009

שלום, יש לי בעייה חמורה שאני חייבת פתרון.
    אני בת 15, ויש לי חבר אוהב ואנחנו אוהבים וביחסים טובים.
    לפני חודשיים בערך, היינו במיטה והחלטנו שהוא יכניס רק את הראש של איבר מינו לתוך האיבר שלי.
    הוא גמר בחוץ, ואחר כך נכנסתי להתקלח ושטפתי את האיזור. [ יש לציין שאני בתולה ]
    שבועיים אחר כך קיבלתי מחזור....
    הייתי אמורה לקבל לפני שבועיים, והמחזור מאחר.
    אין לי בחילות \ כאבי ראש \ חום וגם לא היה לי לפני כן ...
    קיבלתי מחזור אחרי שהדבר קרה, ועכשיו ,חודש אחרי.. הוא מאחר.

האם יש סיכוי שאני בהריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ודחופה !!

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה ...?

רז
    12/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סמיסומו
    12/10/2009

האם קיימתם עוד פעם יחסים אחרי שהיה לך מחזור ?
    כי אם לא קיימתם ומאז המחזור לא נגעתם אחד בשני בצורה ההיא אז אין לך מה לדאוג ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לא קיימנו.

רז
    12/10/2009

מאז שקיבלתי מחזור לא נגענו אחד בשני שוב בצורה ההיא.
    אבל , זה עדיין מוזר מפני שהמחזור שלי תמיד סדיר פחות או יותר ואם הוא מאחר זה רק בכמה ימים ספורים.
    אני לא מקבלת וזה מאוד מדאיג אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רזעם בעיית הראש

ללא שם
    13/10/2009

לשאלות מטומטמות כאלה לא עונים אפילו לבת 15 נראה שזו שאלת קלוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחור ללא השם

רז
    15/10/2009

אני ביקשתי ממך לענות ? ....
    מישהו ביקש שתענה ?
    שאלות מטומטמות , וביזבזת את הזמן שלך על תגובה לשאלה "מטומטמת" שכזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה שמדברת אל הבחור ללא השם

לאון
    15/10/2009

שלום, אני מתערב כי אין טעם בקללות, על זה כולם מסכימים.
    יש בעיה בהבנה של ההודעה שלך:
    "המחזור בא שבועיים אחרי זה"
    "המחזור מאחר לבוא שבועיים"
    זה ניגוד שעל פי המילים האלה לא ניתן יהיה אפשר לענות על השאלה בבהירות.
    התגובה של הבחור ללא שם היא מעליבה. בהחלט אין לה מקום.
    אני מניח שהוא פשוט לא יודע לבטא את עצמו.
    עכשיו אני רוצה להסביר את התשובה להודעה שלך ואני מזכיר שאני לא רופא.
    ברגע שיש מחזור, לא משנה אם המחזור מאחר או מגיע בזמן - ברגע שהדם יוצא - את יכולה להיות בטוחה שאת לא בהריון.
    המשמעות של הריון היא שהרחם עסוק בליצור תינוק. בעת שתינוק נוצר - הגוף לא שולח עוד "ביצית" שהיא מה שיוצרת את ההריון - כי יש כבר אחת עסוקה.
    לכן אם המצב הוא שיש דם את יכולה לנשום לרווחה שאת לא בהריון.
    אם המחזור עד עכשיו מאחר ואין שום סימנים לדם, יש בשביל כך ערכה לבדיקת הריון - היא נמצאת בחנויות של סופר-פארם וניתנת לכל אישה בלי קשר לגילה.
    אני מאוד ממליץ לך ולחבר שלך להשתמש באמצעי מניעה - קונדום.
    בגלל גילך הצעיר מאוד אני חושב ששינוי הורמונלי - כלומר גלולות - יפריע בגדילה שלך ואני שוב מזכיר שאני לא רופא, אם את רוצה לדעת בוודאות , תיצרי קשר עם רופא משפחה.
    אני גם רוצה להוסיף שבגיל 15 אין לך אפשרות פיזית לגדל תינוק - דבר שיגרום לנזק נפשי וגופני אם תעשי הפלה בעקבות כך.
    זאת ההחלטה שלך אם להנות עם חבר שלך בגיל הזה, אין חוק שאוסר על כך - כל עוד הוא לא מעל גיל 18, ואני רוצה להסביר לך שגם אם את מורשית וגם אם זה נראה כיף, אין לך אפשרות לגדל את התינוק הזה ועדיף להשים גומי מאשר להרוג מישהו.
    בקשר לאיך ללבוש קונדום - אני ראיתי שיש בקושי אנשים שיודעים איך ללבוש אחד , כולל מבוגרים.
    אז אני אסביר.
    הקונדום הוא בעצם גומי שנועד למנוע חדירה של הזרע של הגבר אלייך ולגרום להריון
    חשוב ביותר ביותר מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!
    גם לפני הגמירה יוצא זרע , כמויות שקשה לראות בעין וגם הם יגרמו להריון אם אין משהו שבולם אותם.
    1- יש לקרוע את האריזה בעדינות כדיי לא לפגוע בקונדום,
    2- הגומי צריך להיות שלם ואסור שיהיו בו חורים, יש להמנע משימוש בציפורניים כדיי להשאיר אותו שלם.
    3- שמים את הקונדום ככה שהעיגול יהיה מעל הקצה ותופסים את הקצה העליון בלי ציפורניים.
    בקשר לקצה - הוא חור קטן של אוויר , כמו בלון קטן בתוך הבלון הגדול - הוא נועד כדיי למנוע מהלחץ שנוצר בגמירה לקרוע את הקונדום.
    4- בזמן שתופסים את הבלון הקטן באצבעות, מגלגלים את הקונדום למטה עד לגזע של הזין, מקום החיבור לבטן.

5- בהחלט חשוב מאוד
    ברגע שהגבר גומר עדיף שבהקדם האפשרי הוא יפסיק את התנועה קדימה ואחורה שהוא עושה, כדיי למנוע מהקונדום להחליק - אז לתפוס את הקונדום מהגזע של הקונדום- איפה שהבטן של הגבר - ואז להוציא בעדינות החוצה ככה שלא ישפך כלום בפנים.

בנוסף הייתי רוצה להוסיף שהעצה שנתנתי מדברת גם על "רק הראש" ולא רק על חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו