מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי!!!!!!בבקשה!!!ליאן15/09/2007
אני שוכבת עם חבר שלי קבוע...
אני לא בטוחה שאני מהנה אותו מספיק...
ואני רוצה לעשות לו כיף...
מה אני צכירה לעשות כדי שירגיש בשמיים?
ואיך לדעת עו הוא מקבל הנאה והיחסי המין שלו תודה ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן
po15/09/2007למה את חושבת שהוא לא נהנה מסקס איתך? איך את קובעת את זה? האם הוא אמר לך משהו בעניין....הוא רמז לך שהוא לא נהנה...... בקשר להנאה שלו ואיך את יכולה לגרום לו להינות...אז קודם כל תשתחררי מרוב שאת חושבת על זה שאת לא מהנה אותו בזמן סקס ..את מתעסקת בעצם בתפל ולא בעיקר ....שאת שוכבת איתו את צריכה להיות מרוכזת בו ובהנאה שלך ולא לחשוב שאת לא מהנה אותו. בעיניי הכי טוב לדבר על זה...להגיד לו ולשאול אותו מה עושה לו טוב......וככה אחרי שהוא יגיד לך תוכלי לראות אם עשית את זה עד עכשיו ..אם כן אז הוא בטח נהנה כי זה עושה לו טוב ואם לא ..אז לא נורא הוא נהה מדברים אחרים שעשית לו ועכשיו את תתמקד במה שהוא אוהב. על ]ניו זה נראה שלך יותר חשוב שהוא יהה מהסקס איתך ולך לא אכפת אם את לא נהנית......תשני גישה זו......סקס טוב יותר ששני הפרנטנרים נהנים..........מקווה שעזרתי לך.....(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולן...
ליאן15/09/2007תודה רבה לך אתה צודק במילים שלך 100%
אשמח לדבר איתך שוב תודה ליאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאן
po15/09/2007שמח שעזרתי....ובכייף דברי איתי שוב אם תצטרכי....פשוט תכתבי לגולן ואני כבר אבין (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולן
ליאן15/09/2007גולן שללום...
יש לי שאלה אני מקווה מאוד שתוכל לענות לי...
מה אני צריכה לעשות כדי לגלות עם החבר שלי באמת אוהב אותי מבלי לשאול אותו?
והאם זה בכלל אפשרי?ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן
po16/09/2007היי ליאן...בואי נעשה איתך עזס קטן.....קודם כל תגידי למה את שואלת את השאלה....מה בעצם גורם לך לשאול את השאלה? ואני מבטיח לך לתת לך תשובה.......אבל תהיי כנה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן
po16/09/2007היי ליאן...בואי נעשה איתך עסק קטן.....קודם כל תגידי למה את שואלת את השאלה....מה בעצם גורם לך לשאול את השאלה? ואני מבטיח לך לתת לך תשובה.......אבל תהיי כנה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאלי אותו מה הוא אוהב
ד''ר חגית כהנא16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)