איבוד ביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד ביטחון עצמי
    לאון
    13/10/2009

אני בן 21 ומערכות הזוגיות שלי מעולם לא הגיעו לשלב של מין, היו לי 2 מערכות יחסים רציניות, וכשזה הגיע לזמן שבו צריך להוריד את הבגדים ולהנות הבנות ניתקו קשר... לא מצאתי בעצמי משהו רע שמצדיק את היחס וחפרתי במשך חצי שנה לשתי הבנות שיחדשו את הקשר אבל הן היו מאוד עקשניות וגרמו לי להסתכל על עצמי בזכוכית מגדלת, לחפש מה גורם בי להיות לא מושך ואני יכול להגיד שהיו לי הרבה נסיונות מאז, הצעתי לידידות להתחיל איתי קשר אבל הן תמיד סרבו עם המשפט "אני אהיה שמחה כשתימצא מישהי" זה הוביל אותי למצב של הסתכלות פנימית עמוקה, ועד עכשיו אני לא מצליח להבין מה גורם לכולן לסרב...
    המצב הזה גרם לי לחיות בפחד וחוסר ביטחון עצמי ועברה שנה מאז שהייתי בקשר עם מישהי בין אם זה חיבוק או נשיקה בלחי...
    אין לי ידידות עכשיו ואני בן 21 וכבר שנה... אני מנסה להצביע על כך שויתרתי ושכבתי עם "נותנת שירות" מאוד נהניתי אבל... זה לא כמו השימחה של להיות עם בת זוג. גם אמרו לי המשפחה שזה לא חוקי ובוטה בצורה שתגרום להרבה אנשים להסתכל עליי בצורה אחרת.
    הלכתי עד היום רק פעם אחת ל"נותנת שירות" (והפסקתי).
    אני רוצה לדעת אם זה חוקי לשכב עם "נותנת שירות" או לחלופין אם מישהו יודע איך אני יכול לחזק את הביטחון העצמי שלי / לגרום לבחורה לא לדחות אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• זאת עלולה להיות שאלה לא רלוונטית

לאון
    15/10/2009

לפורום הנוכחי...
    האם המצב שתיארתי קיים רק אצלי או שזה נפוץ?
    מישהו פה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטחון עצמי ושירותי ליווי

23/10/2009

אתה שואל שתי שאלות שונות ונפרדות:
    האם זה חוקי לשכב עם "נותנת שירות" - זו שאלה מוסרית ואתית. גם לחוק יש מה להגיד על זה, אבל הפורום אינו נציג החוק או המוסר וניתן לך לחשוב ולהגיע למסקנות.

ה אם מישהו יודע איך אני יכול לחזק את הביטחון העצמי שלי / לגרום לבחורה לא לדחות אותי - אם מישהו היה יודע הוא היה רושם על זה פטנט. אין קסם. זה תהליך לימוד ארוך במהלכו אתה לומד את העבר ובונה את העתיד. ניתן לבדוק את הדימוי העצמי בזכוכית מגדלת ולהתחיל לעבוד על שיפור ועל חוויות מתקנות ומעצבות. זה תהליך. כדאי שתגש לטיפול מיני פרטני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו