מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כדורים משפרי אונותטל14/10/2009
שלום רב!
אני בן 27. לי ולחברתי יש חיי מין מאוד פעילים וטובים אך ישנה בעיה מסוימת, אחרי שאני גומר אינני מצליח להגיעה לזיקפה נוספת (לפחות לא בשעה שלאחר השפיכה). אני אמנם תמיד משתדל להביא את החברה שלי לאורגזמה בדרכים אחרות אך לפעמים זה מאוד מתסכל מפני שאחרי השפיכה שנינו מבינים שהאקט פחות או יותר נגמר...
השאלה שלי היא האם במקרה כזה ניתן לבקש כדורים שיזרזו את הזיקפה השניה והאם ויאגרה ודומיה יכולים לעזור במצב כזה?
שאלה נוספת היא האם זה לגיטימי לבקש מהרופא מרשם לכדורים הללו אם אינני מאובחן כסובל מבעיות של אין-אונות?
בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מפעם אחת
לאון15/10/2009מהו סקס ומדוע יש "זמן התקררות" לאחר הסקס?
ובכן במקרה שלך - ההגדרה לסקס היא פעילות גופנית.
כאשר אתה עושה סקס אתה בעצם מפעיל את הגוף שלך בצורה שגורמת לו לאחר הגמירה - להיות עייף מאוד, מזיע, חסר אנרגיה כי סקס הוא פעילות גופנית.
איך תוכל לגרום לסקס להיות מוכן מהר יותר אחרי הפעילות הגופנית המאמיצה הזאת?
ובכן אני לא בעל נסיון בנושא כי לא גמרתי יותר מ0 פעמים עם בת זוג ככה שאין לי באמת מושג באמת איך לזרז את זה.
אבל אני כן יודע שאחרי ריצה של 5000 מטר, לא משנה איזה כדור תיקח, כדיי לרוץ עוד פעם תצטרך לנוח.
עכשיו אני יודע שבמבט ראשון זה נראה כאילו הסקס מגמר אחרי שאתה גמרת, אבל זה לא האמת.
אחרי הגמירה הראשונה אתה יכול ללכת למקלחת, לנוח לצידה עם מבט בעיניים שלה וליטופים, בהחלט לא חייב של מין.
אחרי שאתה מרגיש שאתה מוכן לשלב שני, בין אם זה שעה אחרי או חצי שעה, אתה תמשיך את מה שעשית ממקודם.
אני חושב שלשכב בן ליד בת זוג ערומים או חצי ערומים מתלטפים גם אם זה לא מיני, זה מטפח את הקשר, חוץ מזה אני חושב ששניכם תשמחו לבלות שעה ככה צופים תוך כדיי בטלויזיה בסרט רומנטי.
אחרי הסרט אפשר לשאול אם היא רוצה סיבוב 2, ואז להמשיך.
אני חושב שזאת תהיה התנסות נעימה יחסית לזה שהיא מעוניינת ביותר בפעם אחת.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודך תקין ונורמטיבי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2009יחד עם זאת, כדור ויאגרה ודומיו יכולים לעזור ב"זרוז" זקפה נוספת לאחר השפיכה.
לדעתי .... לא מומלץ בשלב זה של חייך וגילך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)