טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25, נוטלת כבר 5 שנים גלולות פמינט\מרסילון (עם הפסקה של כשנה באמצע), כבר המון זמן שאני מרגישה שהחשק המיני שלי כמעט ונעלם..אין לי כ"כ חשק לקיים יחסי מין עם חבר שלי (אנו חברים שנתיים) או לאונן כמו פעם (פעם הייתי מאוננת כמעט כל יום). יש לציין שלאחר שאנחנו כבר מתחילים לקיים יחסים החשק חוזר אלי, ואני כן נהנית אך להתחיל את ה"פעולה" מרגיש לי קצת כמו מטלה.. וחבל לי שזה כך.. וגם לחבר שלי כבר לא נעים שהוא כל פעם צריך לשכנע אותי.. הוא היה מרוצה אם היינו מקיימים יחסים 3 פעמים בשבוע או אפילו פעמיים שזה מספר שנשמע לי ממש לגיטימי ותקין אך כמו שהמצב כרגע זה מרגיש לי הרבה כי אין לי חשק כמעט בכלל.. האם ייתכן שאני צריכה להחליף גלולות? שמעתי שגלולות "בלארה" ידועות כגלולות שאינן פוגעות בחשק המיני.. תודה מראש על העזרה, ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תראי, לפעמים החשק המיני לאו דווקא קשור בגלולות תחשבי אם קרה משהו בינך לבין חברך, לפעמים אנחנו אפילו לא מודעות לבעיות שיש בזוגיות אבל הגוף יודע לבטא זאת היטב יכול להיות שזה גם משהו שקשור בעבודה ,לימודים בכלל לחץ ואי נוחות יכולים לפגוע אני לוקחת גלולות פמינט כבר 3 שנים ולא חשתי בירידה של חשק מיני עד כה. לפעמים לא הגלולות הן הגורם, תחשבי טוב מה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד