יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    איה
    19/10/2009

שלום, אני בת שלושים ושש ובעלי בן שלושים ושבע. אנו שומרים טהרה כ-12 /13 יום. לאחר הטבילה אני מרגישה חוסר חשק לקיום יחסים, אולי בגלל שמירת הטהרה איני יודעת.. מכל מקום לאחר קיום היחסים שזה אורך כמספר דקות מועטות הכל נגמר כלומר הבעל שלי מגיע לסיפוקו ואני עוד לא הספקתי כלום. אני רוצה לציין שאני באופיי מאוד ביישנית וקשה לי מאוד לדבר על זה עם חברה או עם מישהו אחר אני חושבת שבשנים האחרונות לא הגעתי לסיפוק בכלל ואני לא יודעת אם אי פעם הגעתי לזה. בקיצור ולעניין איך משפרים את המצב הזה? אני רוצה להוסיף שלנו שני ילדים קטנים בני שלוש וחמש, את בני בן השלוש אני עדיין מניקה בלילה בעיקר, ולעיתים טוב לעיתים תכופות הילדים ישנים עמנו במיטה. זהו ממתינה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• תגובה לאיה

א
    19/10/2009

אני חושב שכדאי לך לדבר עם בעלך ולהסביר לו את מה שאת מרגישה אולי גם הוא מרגיש אותו דבר ולא מדבר...אם תדברו תגלו עולם שלם שנפתח בפניכם גם במישור הזוגי ולא רק במישור המיני..(הרבה פעמים זה חופף..)
    ולעניין הילדים אני חושב שזו טעות..הם צריכים לישון בחדרם והמיטה שלכם היא שלכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הבעייה

ללא שם
    19/10/2009

בעלך שוכב אתך אחרי 12 יום שלא הזדיין אתך חרמן אש ושופך לאחר זמן קצר ברור שלא תהני מזה זאת תופעה, שנשים לא מגיעות לסיפוקן למשך זמן ארוך מואסות בקיום יחסי מין ולא יודעות מה זאת הנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

איה
    20/10/2009

אני דווקא חושבת שעצם העניין שלא בכל זמן נתון ניתן לקיים יחסים דווקא מגביר את החשק והגעגוע, מלבד העניין ההלכתי .. .אני יודעת כי הבעל שלי מתגעגע אליי כל הזמן ומעוניין לעשות איתי אהבה מתי שרק אפשר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו