אי אוננות ופורנוגרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אוננות ופורנוגרפיה
    יק
    19/10/2009

שלום,

אני בן 25, ונמצא במערכת יחסים עם חברה שלי כבר 3 שנים.

היו לי מערכות יחסים קודמות שהיו תקינות לחלוטין, אך במערכת יחסים הזו אני לא מצליח לתקפד מינית מהיום הראשון.

קורה לפעמים שהכל בסדר, אך 99% פשוט לא עומד לי ואני צריך לאונן במיטה עם חברה שלי בשביל עד למצב שאני כמעט גומר ואז כן עומד לי.

הלכתי להבדק אצל אורולוג שאמר לי שמבחינה רפואית אין לי שום בעיה.

אני חושב שהבעיה היא זו שאני מכור לפורנוגרפיה. אני צופה ומאומן מידי יום, אך גם כשאני רואה סרט כחול אני צריך לאונן בשביל לקבל זקפה.

איך אני יכול לעזור לעצמי להגמל מפורנוגרפיה, והאם זו יכולה להיות הסיבה לאי אוננות שלי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי אוננות ופורנוגרפיה

הוספת תגובה

• פורנוגרפיה

אורית פס
    21/10/2009

יתכן שהתפתחה אצלך בעיה של התמכרות לפורנוגרפיה וזה יכול ליצור קשיים בסקס הזוגי,אני מציעה לך לנסות לצמצם את האוננות עם אינטרנט ולראות לאורך זמן אם יש שיפור,אופציה נוספת היא לפנות לטיפול מיני ושם אבחנת הבעיה תהיה יותר ברורה ומהירה,סביב היבטים נפשיים יש מורכבות שצריך לברר בשיחות ולא ניתן לעשות זאת במסגרת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו