טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נשואים מעל לעשור. אני אישה מאוד מינית וכך גם בעלי, אך מבחינת ביצועים, הביצועים שלו ירדו בשנתיים האחרונות. יש לו זקפה לא משהו בכלל, כלומר גם שהוא בפנים ועומד אחרי משחק מקדים ארוך (כי לבד לא עומד לו בדר"כ) אני לא מרגישה שהוא קשה מי יודע מה. אני נהנית מכל השאר וגם בסופו של דבר גומרת, אך[ מפנטזת בלי סוף על גברים אחרים ומקנאה בנשים אחרות שבודאי יש להן גבר שעומד לו כמו שצריך. הפסקתי לדבר עם בעלי על הנושא לאחר שבעבר הכחיש וסרב לדבר על כך ואמר שהכל בסדר אצלו ואין לו שום בעיה. יש לציין כי בעלי מעשן סיגריות כבד ואולי כאן נעוצה הבעיה אבל הוא לא מוכן להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חבל שלא ציינת את גילו של בעלך,גם לגיל השפעה על משך ונוקשות הזיקפה. קצת חבל שאת מתמקדת בביצועים,אני לא מתפלאה שבעלך נסגר כשרצית לדבר אתו על האכזבה ממנו, יתכן שלסיגריות השפעה על איכות הזיקפה,מנגנון הזיקפה הגברי מאד רגיש להמון משתנים שונים, אני מאמינה שאם את נהנית בכל מקרה,וגם בעלך אז זה מה שחשוב,ולא רע לפנטז על גברים אחרים כדי להוסיף ריגוש לסקס, אין מקום לקנא בחברותייך-אין לך באמת מושג מה קורה במיטות אחרות. כדורי ויאגרה משפרים איכות זיקפה-יש לבדוק אופציה זו בעדינות עם בעלך,ולזכור שצריך מירשם רופא לכך,גם רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד