מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרתיק רחב?האם יש דבר כזה?פלונית29/03/2007
חבר שלי טוען שהנרתיק שלי רחב ולכן אינו מצליח לגמור,חשוב לציין כי שני הגברים היחידים שקיימתי איתם יחסים הצליחו לגמור בלי שום בעיה כמו כן אני בחורה יפה ומושכת ואין עניין של חוסר משיכה (נהפוך הוא)קראתי כתבות על שפיכה מאוחרת שזו נראית לי הבעיה (הוא מצליח לגמור רק באוננת ולא בחדירה)החבר שלי טוען שאצלו אין שום בעיה והבעיה אצלי,אני מאוד מתוסכלת מה עושים?חשוב לציין שהוא מאונן המוןןןן(עוד מלפני שהכרנו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כזה דבר נרתיק רחב..אבל כנראה לא
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2007במקרה שלך!!. באוי נדבר אחרי כמה לידות. עד אז בואי וננסה לא להאשים איש את רעותו, ולהטיל מום כזה או אחר באחד מכם. סביר להניח שחברך מתקשה לשפוך ביחסי מין מלאים. ראשית דברי איתו שירד בתדירות באוננות ואז אחרי זמן מה אני מאמין שיצליח לגמור ביחסי מין מלאים. במידה ולא יש מקום לפנות לייעוץ מקצועי שיעזור לשניכם! יש מה לעשות!!
חג שמח!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות דברים אחרים
RONN01/04/2007אם האיבר שלך פתוח מדי
תרשי לי להציע מקום אחר שהוא די צפוף
תנסו ותיהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעסוקים
נילי פירסט05/04/2007זוגות המגיעים אלי לטיפול מספרים כי הם מאוד עסוקים. המין כבר לא מה שהיה פעם, חוזרים מהעבודה עייפים ולמי יש כח להתחיל ליזום...הרבה יותר נוח ל"היזרק" מול הטלביזיה. כאן לא נידרש כל מאמץ. ואכן כאשר לא עושים מאבדים יותר ויותר את החשק את המגע הצורך ואפילו את האינטימיות. עצתי היא לקבוע זמן לאחר תאום ביומן השבועי. כמו שיש זמן לאוכל, למקלחת לפעילות הספורט כך יהיה מקום ביומן גם לסקס. וראו זה פלא השבועות עוברים כל כך מהר. כשלא קובעים אפשר לשים לב לשבועות חולפים ללא כל מגע ליטוף דיבור אינטימי או סקס מלא. אולם כאשר מתכננים יש יותר סיכוי לביצוע ובעקבות כך גם להתקרבות לליטוף להנאה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חור צר בתחת בתוח שהוא יגמור
יעקב04/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)